fbpx

SLOVENIJA – WELLNESS AND SPA – TERME ZREČE

WELLNESS & SPA

TERME SLOVENIJE – WELLNESS & SPA

Slovenija wellness & spa – je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja.

Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

SLOVENIJA – WELLNESS & SPA

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

TERME ZREČE

Slovenija-wellness & spa. Terme Zreče se nalaze između Maribora i Celja, u severnom delu Slovenije. Kombincija kavlitetnog smeštaja, dobre hrane , prelepe prirode i uživanje u brojnim wellness i spa sadržajima, čine da ova destinacija bude sve više tražena.Za svakog se može naći po nešto,a akcenat je na aktuelnim programima podmladjivanja i Ayurveda energetskim masažama.