fbpx

SLOVENIJA – WELLNESS AND SPA – TERME TOPOLŠICA

WELLNESS & SPA

TERME SLOVENIJE – WELLNESS & SPA

Slovenija wellness & spa – je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja.

Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

SLOVENIJA – WELLNESS & SPA

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

TERME TOPOLŠICA

Slovenija-wellness & spa. Terme Topolšica se nalaze uz sam rub šume okružena brdašcima i netaknutom prirodom. Pogodna je za sve one kojima je potreban odmor od gradske gužve i ubrzanog tempa života. Snaga termalnih voda je još od 16. Veka privlačila ljude , a dana se su to moderne Terme koje mogu potpuno zadovoljiti i zahtevnije goste svojim sadžajima i kvalitetom usluga.