fbpx

SLOVENIJA – WELLNESS AND SPA – RIMSKE TERME

Hotel je povezan sa hotelima Sofijin i Rimski dvor i čini sa njima celinu, iako je po tradiciji najstariji, ne samo u Rimskim termama nego i šire, u okruženju. Gostima su na raspolaganju moderno opremljene sobe, restorani i barovi. U zemlji saune Varinia možete se posvetiti detoksikaciji organizma, pročišćavanju kože, ublažavanju napetosti mišića i . . .

Jedinstven hotel, opremljen u klasičnom stilu bezvremenske elegancije, nalazi se na uzvišenju, u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima i pešačkim stazama koje podstiču aktivan odmor i relaksaciju. Smešten u istorijskoj zgradi, u sklopu spa i wellness kompleksa Rimske Terme. Same Terme su u dolini reke Savinje u blizini mesta Rimske . . .

Hotel se nalazi u sklopu spa i wellness centra Rimske Terme, između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*, usred bujne šume. Hotel Rimski Dvor je najnoviji dodatak spa centru Rimske Terme. Terasasto se spušta kao zeleni niz te stvara izvrsno okruženje za opuštanje i smišljanje novih ideja. Hotel se nalazi u Rimskim Termama, između hotela . . .