fbpx

SLOVENIJA – WELLNESS AND SPA – OTOČEC - TERME KRKA

WELLNESS & SPA

TERME SLOVENIJE – WELLNESS & SPA

Slovenija wellness & spa – je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja.

Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

SLOVENIJA – WELLNESS & SPA

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

OTOČEC – TERME KRKA

Otočec – Retki su trenuci kada se može osetiti duh prošlosti isprepleten sa ritmom sadašnjosti. Hotel Grad Otočec sa svojim obnovljenim enterijerom u duhu gotike i renesanse omogućava upravo to – celovit doživljav minulih vremena, uz udobnost savremenog komfora, u autentičnom ambijentu srednjevekovnog dvorca, smešten u srcu prekrasne prirode uz smaragdnu reku Krku. Otočec je udaljen 90 km od Ljubaljne i 456km od Beograda.