fbpx

SLOVENIJA – WELLNESS AND SPA – TERME ROGAŠKA SLATINA

Atlantida Boutique hotel se nalazi u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, poznatoj po dugoj tradiciji, mineralnoj vodi Donat MG, poznatom staklu iz Rogaške Slatine i kozmetici Afrodita, vrhunskom zdravstvenom turizmu, bogatom istorijom i kulturom, kao i prirodom od koje zastaje dah.
Hotel je nazvan po mitološkom ostrvu Atlantida o kojem je prvi govori . . .

Raskošan hotel s prekrasnim parkom okruženim brežuljcima i slikovitim pejzažima nudi vam opuštanje iz snova. Hotel je smešten je u prostranom parku u banji Rogaška Slatina.

Nalazi se u srcu Rogaške Slatine, u blizini veličanstvenog parka. Grand Hotel Rogaška je savršen primer bezvremenske arhitektonske klase za sebe. Svaki gost ovog hotela se vraća u prošlost u vreme princeze Sisi (carice Elizabete ), Franca Josefa i šarmantnih večernjih koncerata koje je izvodio List. Hodnikom je povezan sa wellness centrom. Pored . . .

Hotel Slovenija, nekadašnji hotel Jugoslovenski kralj smešten je u istorijskoj građevini koju je projektovao čuveni slovenski arhitekta Jože Plečnik. Zbog svoje celokupne ponude jedan je od najpopularnijih hotela u Rogaškoj Slatini.

Hotel se nalazi u parku okruženim zelenilom, povezan sa hotelom Grand Sava 4*. Hotel Zagreb odlikuje ugodna i opuštena atmosfera. Ovaj hotel je nekada bila zgrada koja je služila različitim namenama, kao ambulanta, brijačnica, restoran, prostor za stanovanje. 2015 god.hotel je u potpunosti osvežio i modernizovao svoj enterijer. Idealan je za . . .