fbpx

BUGARSKA – ZIMOVANJE – SKIJANJE – 2023 – 2024

BUGARSKA – ZIMOVANJE

BUGARSKA

Ono po čemu je Bugarska postala poslednjih godina je brzina kojom se turizam razvija u ovoj zemlji, kako duž obale Crnog mora tako i na planinama. Skijaški centri kao što su Bansko, Borovec i Pamporovo, kvalitetom smeštaja, usluga, skijanja ne zaostaju za svetskim ski centrima, a cenom svakako su ispred njih.

Zimovanje – Skijanje 2023-2024.

ZIMOVANJE – SKIJANJE – SRBIJA – SLOVENIJA – BOSNA I HERCEGOVINA – BUGARSKA – AUSTRIJA – ITALIJA – CRNA GORA

Zimovanje – Skijanje 2023 u najpoznatijim planinskim ski centrima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crna Gore. Veliki izbor smeštaja.

BUGARSKA –  privlači turiste modernim ski stazama po pristupačnim cenama,te je veoma popularna kako za skijanje tako i za zimovanje uopšte. Uz to ima i  povoljne klimatski uslovi za zimovanje,  dugu sezonu koja u nekim mestima traje sve do maja, kao i ubrzani razvoj skijaških centara.

Skijaški centri

Poznati ski centri Bansko i Borovec nude pregršt raznovrsnih sadržaja i aktivnosti na snegu. Osim staza namenjenih ljubiteljima klasičnog skijanja, Bugarska ima i staze za nordijsko skijanje, kao i snoubording. Postoje i staze za noćno skijanje, mogućnosti za biatlon i ski skokove, a tu su i vožnja motornim sankama, jahanje konja na snegu, i večernja šetnja pod bakljama. Bugarska, takođe, nudi i izuzetno živahan apres ski.

Nezaboravan zimski odmor.