fbpx

SLOVENIJA – WELLNESS AND SPA – TERME LENDAVA

WELLNESS & SPA

TERME SLOVENIJE – WELLNESS & SPA

Slovenija wellness & spa – je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja.

Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

SLOVENIJA – WELLNESS & SPA

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

TERME LENDAVA

Slovenija-wellness & spa .Usred vinorodnih brežuljaka s vrhunskim vinima koja predstavljaju deo kulinarske ponude, nalaze se Terme Lendava.

Njihova je posebnost jedinstvena parafinska termalna voda koja ima blagotvorno dejstvo na tegobe lokomotornog sastava, a terme imaju tradiciju olakšavanja reumatskih oboljenja, zato su omiljene među starijim posetiocima. Zbog termalne vode i zbog obilja mogućnosti aktivnog odmora, terme često posećuju rekreativni i profesionalni sportisti.

Terme Lendava pružaju mnogobrojne mogućnosti za aktivni odmor, a u okolini je na raspolaganju i mnoštvo više ili manje zahtevnih biciklističkih staza. Aktivni odmor na otvorenom cene i gosti koji terme posećuju zbog blagotvornog dejstva parafinske termalne vode i zdravstvenih usluga.Vodeni park Termi Lendava primeren je za rekreativno plivanje, a posebno su uređene i površine za kupanje za decu.