fbpx

PRIMORSKI CENTRI SLOVENIJE WELLNESS & SPA

Portorož je jedno od najpoznatijih turističkih centara Slovenije. Nalazi se u zalivu Piran u blizini italijanske granice. Kvalitetnim smeštajem, uslugom, svojim sadržajima i prijatnom klimom ovaj primorski grad gostima pruža odlične uslove za odmor i zabavu, kako leti tako i zimi.

KOPER je glavna slovenačka luka i ulaz u unutrašnjost Centralne Evrope. Smešten na vrhu Istre, prvo je bio ostrvo, koje je kasnije preraslo u grad i spojeno sa kopnom. Stari centar grada se moze pohvaliti bogatom arhitekturom i kulturno-istorijskim spomenicima.

Sitonija je „park Halkidikija“. Idealno mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi. Sitonija je „park Halkidikija“. Idealno mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi.

Ankaran se nalazi se na samo 5 km od Kopra i 35 minuta vožnje od italijanske luke Trst. Pored mora u hladu starih borova i maslina smešten je Ankaran Adria Resort. U ovoj zelenoj oazi gostima su na raspolaganju različiti sadržaji i brojne mogućnosti za aktivan odmor ili mirno utočište od svakodnevice.

IZOLA – Stari mediteranski grad Izola leži na jugo- zapadnoj obali zaliva Trsta , gde su se istinske tradicije ribolova i vinarstva , dobrodošlice i karakter meštana spojili zajedno da formiraju nezaboravan mozaik iskustava . Istorija ove malog ribarske luke stvorila je predivna arhitektonske blaga . Može se osetiti duh Mediterana na svakom koraku kao da prolaze kroz uske srednjovekovne ulice. U Izoli se tokom cele godine dešavaju razne aktivnosti, sportske, kulturne… Muzeji , galerije i studija umetnika će vas odvesti u svet istarske umetnosti i zanata , a ako tražite istinsku duhovnu osveženje , možete ga naći na putovanju brodom na talasima Jadrana.