fbpx

TUNIS LETOVANJE 2024 - RANI BUKING - FIRST MINUTE

LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

TUNIS LETOVANJE 2024.

Tunis letovanje 2024. Tunis je zemlja kontrasta, sjajnih utisaka, mirisa mediteranskog zelenila i peska Sahare na jugu. Tamo su afričke tradicije i evropska kultura divno prepletene a prestonica se naziva „Pariz severne Afrike“.

TUNIS LETOVANJE 2024.

Tunis je zemlja kontrasta, sjajnih utisaka, mirisa mediteranskog zelenila i peska Sahare na jugu. Tamo su afričke tradicije i evropska kultura divno prepletene a prestonica se naziva „Pariz severne Afrike“. Moderna letovališta, impresivne prirodne i ljudskom rukom stvorene atrakcije Tunisa, osvojiće svakog ljubitelja egzotike i prijatnog odmora. Zemlja je već stekla zasluženu popularnost. Spada u jeftine pravce, relativno bezbedna sa obalom dužom od 1300 km i sa raznolikim pejzažima, od mediteranske vegetacije na severu do peščanih dina na jugu. Novi moderni hoteli su se uklopili u gradove bogate istorije a Tunižani su umeli da nadju balans izmedju tradicije i savremenosti. Biseri raznih kultura, svedoci svih epoha, moćne odbrambene tvrdjave, ogromne džamije, evropski hramovi i neobični muzeji i bužni arapski kvartovi i sukovi ukrašavaju svaku stopu ove neobične zemlje.

Za državljane Republike Srbije su uvedene ulazne turističke vize u vidu markice koja se dobija prilikom dolaska u Tunis.
Za putnike koji putuju preko turističke agencije, markica se plaća po sletanju na aerodrom u Tunisu (Monastir/Djerba) – 60 TND po osobi tj. oko 20€ uz obavezan prikaz primerka hotelskog vaučera u štampanoj formi. Za individualna putovanja zahtev za vizu se podnosi u ambasadi Tunisa u Beograda. Za individualne putnike ulazna viza za Tunis iznosi 75€ tj. 9.000,00 RSD.
Svi putnici koji nemaju pasoš Republike Srbije u obavezi su da se samostalno informišu o uslovima ulaska u Republiku Tunis.

Leto 2024

Moderna letovališta, impresivne prirodne i ljudskom rukom stvorene atrakcije Tunisa, osvojiće svakog ljubitelja egzotike i prijatnog odmora. Zemlja je već stekla zasluženu popularnost. Spada u jeftine pravce, relativno bezbedna sa obalom dužom od 1300 km i sa raznolikim pejzažima, od mediteranske vegetacije na severu do peščanih dina na jugu.

Hoteli

Novi moderni hoteli su se uklopili u gradove bogate istorije a Tunižani su umeli da nadju balans izmedju tradicije i savremenosti. Biseri raznih kultura, svedoci svih epoha, moćne odbrambene tvrdjave, ogromne džamije, evropski hramovi i neobični muzeji i bužni arapski kvartovi i sukovi ukrašavaju svaku stopu ove neobične zemlje.