fbpx

LEFKADA – AGIOS NIKITAS – GRČKA LETOVANJE

Hotel Olive Tree Agios Nikitas je odlično pozicionirani hotel uvek traženog Agios Nikitasa, nalazi se odmah iza šetališta ovog mondenskog letovališta, na oko 150 metara udaljenosti od prelepe peščane gradske plaže, diskretno zaklonjen šumicom i maslinama.U samom mestu Agios Nikitas ima dovoljno prodavnica, trafika i restorana za osnovno snabdevanje gostiju. Veći market se nalazi u glavnom gradu . . .
Vila Kalypso Agios Nikitas Lefkada se nalazi u tradicionalnom ali i mondenskom letovalištu zapadne obale Lefkade – Agios Nikitas, iznad popularne Katizma plaže. Nalazi se u glavnoj ulici Agios Nikitasa, u šetačkoj zoni u kojoj je zabranjen saobraćaj, nedaleko od trafike, prodavnice, restorana. Najbliža plaža je gradska plaža, do koje ima oko 150 metara, a do poznatijih plaža Lefkade ima par . . .
Vila Sirios Kathisma se nalazi na poznatoj uredjenoj plaži Kathisma, nekoliko kilometara od Agios Nikitasa, na najtraženojoj destinaciji Lefkade, zapadnoj obali. Na samoj plaži postoji veliki broj restorana, beach barova, taverni, kao i nekoliko manjih trafika. Najbliži dobro opremljeni market se nalazi na par kilometara udaljenosti, u mondenskom selu Agios Nikitas, dokle vozi i lokalni autobus.
Iris studios se nalazi oko 25 metara od gradske plaže u mestu Agios Nikitas. Ova zgrada ima svega 16 studija i u sklopu objekta je lepa bašta. Svaki studio poseduje: balkon, mini kuhinju, frižider, TV i klima uredjaj. U okolini mogu da se nadju sve potrepštine vezane za boravak. Ležaljke i suncobrani se plaćaju na plaži.Vila se nalazi na magistralnom putu, i pogodnija je dosta za parkiranje u . . .

Na uzvišenju izdand Agios Nikitasa (oko 500 metara), 600 metara od plaže i oko 4 kilometra od plaže Katisma je smeštena Santa Marina.

Nalazi se u selu Agios Nikitas na 250m od plaže. Glavni grad ostrva Lefkas je udaljen 12 km. U blizni je jedna od najlepših plaza na ostrvu Milos do koje se može stići za 10tak minuta brodićem koji saobraća više puta u toku dana.