fbpx

STARA PLANINA **** STARA PLANINA, SRBIJA, ZIMOVANJE – SKIJANJE

STARA PLANINA – ZIMA 2021-2022. – CENOVNIK

HOTEL STARA PLANINA **** STARA PLANINA

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Poštovani gosti,

Imajući u vidu tešku epidemiološku situaciji u našoj zemlji, obaveštavamo Vas, da ćemo počevši od 02.01.2021. godine, pored ostalih epidemioloških mera koje se već primenjuju u hotelu, od svih gostiju starijih od 15 godina zahtevati da prilikom prijave u hotel imaju neki od:
– negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-COV-2, ne stariji od 48 časova, ili
– negativan antigenski test, takođe ne stariji od 48 časova, ili
– potvrdu o vakcinaciji, ili
– pozitivan serološki test (IgG klasa antitela) na antitela.
Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom, cena testa je 1200,00 rsd. Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta. Imajući u vidu COVID 19 garanciju koju Vam šaljemo u prilogu ovog maila, svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz ukoliko testiranje vršite u nekoj drugoj referentnoj laboratoriji, vršimo povraćaj uplaćenog avansa u celosti.
Osnovni razlog uvođenja ove mere je zaštita Vašeg i zdravlja ostalih gostiju. Verujemo da ćete se samim tim i Vi osećati sigurnije i lagodnije tokom boravka u našim objektima. Kao društveno odgovorna kompanija, takođe želimo da damo primer celokupnoj turističko – hotelijersko – ugostiteljskoj privrednoj grani kako bi svi zajedno doprineli stišavanju epidemije na teritoriji Republike Srbije. Hvala Vam unapred na prikazanoj odgovornosti u vezi poštovanja ove mere. U nadi da ćemo već od sledeće zimske sezone moći da Vas ugostimo bez ikakvih ograničenja i mera šaljemo Vam pozdrav sa Krova Srbije.

Stara planina, visokoplaninski masiv, spada u grupu venačnih planina. Glavni venac dugačak je oko 550 kilometara, i proteže se od Zaječara do Crnog mora. Deo ovog venca označava i prirodnu granicu između Srbije i Bugarske. Stara planina nosi i drugo ime – Balkan, po kome je i celo Balkansko poluostrvo dobilo naziv. Najviši vrh u delu koji zahvata Srbija je Midžor (2.169 metara). Stare planine, koji se proteže kroz Srbiju pripada opštinama Zaječar, Knjaževac, Pirot i Dimitrovgrad. Na Staroj planini vlada umereno kontinentalna klima, modifikovana s obzirom na nadmorsku visinu i položaj planine. Pod snegom je skoro pet meseci godišnje , što stvara idealne uslove za skijanje.

Lokacija

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.

Hotelski sadržaji

Gostima su na raspolaganju tri konferencijske sale, restoran, picerija, bar, dečija igraonica, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, frizerski salon, bankomat, menjačnica, prodavnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, usluga recepcije 24h i podzemna garaža sa 147 parking mesta. Pravu atrakciju predstavlja prva ski gondola u Srbiji koja ce skijaše prevoziti od hotela do vrha Babin zub, odake polaze ski staze ukupne dužine 13km.

U okviru hotela gosti mogu da uživaju u internacionalnoj kuhinji i tradicionalnim specijalitetima staroplaninskog kraja, po principu švedskog stola za doručak i večeru, kao i A La Carte meniju za ručak. Ljubitelji italijanske kuhinje naći će svoje mesto u piceriji Gondola, a lobi bar je pravo mesto za uživanje u toplim napicima. Hotel u svojoj ponudi ima 3 multimedijalne konferencijske sale, jednu od 100m koja može da primi 80 osoba i deljiva je sistemom pokretnih zidova, kao i dve manje sale od po 40m2 Sale su opremljene svim neophodnim sadržajima za održavanje seminara, team buildinga, poslovnih sastanaka, radionica i sl.

WELLNESS & SPA
Wellness & Spa centar se prostire na 1.000m2, a boravak u njemu doprinosi relaksaciji i efikasnom oporavku uz:

Zatvoreni bazen
Hidromasažnu kadu
Saunu i hamam
Relax zonu sa ležaljkama
Masaže i tretmane
Fitness salu

Smeštaj

Moderne i veoma udobne sobe i apartmani su opremljeni LCD televizorom, bežičnim Internetom (Wi-Fi), električnim sefom, radnim stolom, mini barom na zahtev gostiju po dolasku, telefonom, fenom za kosu i kupatilom, a većina njih ima i balkon.

Dvokrevetna soba
Za 2 odrasle osobe, francuski ležaj 200×200, tuš/wc, oko 30 m2


Dvokrevetna soba sa sofom
Za 2 odrasle osobe + 2 deteta ili 3 odrasle osobe, francuski ležaj 200×200, udobna sofa za spavanje 145×190, tuš/wc, oko 35 m2


Dvokrevetna superior soba
Za 2 odrasle osobe + 2 deteta ili 3 odrasle osobe, francuski ležaj 200×200 i kupatilo, tuš/wc i LCD televizor na galeriji, te sofa za spavanje 145×190 u dnevnoj sobi, LCD televizor i zasebno kupatilo s tušem/wc-om u donjem nivou, oko 50 m2. Dvokrevetna superior soba na dva nivoa je savršena za porodice ili parove koji žele dodatnu udobnost.


Junior apartman
2 odrasle osobe + 2 deteta ili 3 odrasle osobe, zasebna spavaća soba s francuskim ležajem 200×200 i udobnom sofom za spavanje 145×190 u dnevnoj sobi, 2 LCD televizora, kupatilom s kadom ili tuš kabinom, od 50 do 79 m2. Ovi apartmani su pravi izbor za Vašu porodicu.


Porodični apartman
Za 2 odrasle osobe + 2-4 deteta ili 5 odraslih osoba, apartman na dva nivoa s 2 kupatila; donji nivo s balkonom, dnevnom sobom, udobnom sofom za spavanje 145×190, LCD televizorom, zasebnom spavaćom sobom i visokim plafonom, francuskim ležajem 200×200, LCD televizorom i kupatilom s kadom; galerija s predprostorom, zasebnom spavaćom sobom, tušem/wc-om i LCD televizorom; oko 99 m2. Ako ste u potrazi za Vašim privatnim kutkom, u našem prostranom porodičnom apartmanu osećaćete se kao kod kuće.


Deluxe apartman
Ovaj luksuzni apartman veličine 115 m2 dizajniran je za goste kojima su pored udobnosti potrebne dodatne pogodnosti poput velike dnevne sobe pogodne za manje poslovne sastanke i koktel prijeme, trpezarije s velikim stolom za ručavanje i barom, zasebnim wc-om, te posebnim ulazom za batlera i osoblje za uslugu u sobi. Spavaća soba je prostrana i ima walk-in garderober kroz koji se ulazi u luksuzno opremljeno kupatilo s hidromasažnom kadom i zasebnom tuš kabinom.

Usluga

Light all inclusive.
Bogati doručak, ručak, raznovrsna večera, uključeno piće uz obroke (lokalno stono vino, pivo, voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pića uključeno u obroke)

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 


STARA PLANINA – ZIMA 2021-2022. – CENOVNIK – RANI BUKING


 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .

Hotel Kompas smešten je na obodu Kranjske Gore i okružen je prostranim vrtovima i zelenim livadama.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog šetališta u Krajnjskoj Gori, udaljen oko 100 od skijališta.

Hotel je udaljen oko 100 m od centra Kranjske Gore.

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.