fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel Aqua Vista Resort

Dvoje dece gratis


Neverland show je obavezan jednom u toku boravka. Cena je 28 eur po odrasloj osobi i 14 eur po detetu od 6 do 13 godina.

Lokacija
Hotel se nalazi oko 12 km od centra Hurgade, Sakkale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.

Hotelski sadržaji
Hotel ima recepciju, više restorana i barova, otvorene bazene za odrasle i decu, aqua park, Wi-Fi internet na javnim mestima, klub za decu, menjačnica, sef, fitnes centar, SPA i Wellness centar (đakuzi, tursko i parno kupatilo, sauna, masaže, razni tretmani), tenis itd.

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj/kafu, sef. Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Family sobe se sastoje od dve sobe povezane vratima i jednog kupatila.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Hotel ima peščanu plažu od koje je udaljen oko 500 metara i do nje je obezbeđen šatl bus. Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Sauna, Masaža, Oprema za fitnes

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna standard pogled bašta. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
8 km
Centar
12 km
Plaža
500 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.