fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel Jaz Aquamarine

Lokacija
Hotel Jaz Aquamarine, nalazi se na jugu Hurgade, blizu Sahl Hashesh oblasti, oko 16 km od aerodroma i oko 21 km od centra Hurgade, Sakkala. Hotelski kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. Luksuzno je uređen i ima 18 bazena za decu i odrasle (2 bazena se greju zimi), 4 aqua parka (17 tobogana) sa visinom do 12m.

Hotelski sadržaji
Osim glavnog restorana Topaz, hotel ima 4 a-la carte restorana u kojima se služe specijaliteti italijanske, azijske, libanske kuhinje, kao i morski specijaliteti, nekoliko barova i disco klub Fantasia. Od dodatnih sadržaja i usluga gostima Jaz Aquamarine hotela su na raspolaganju internet, Wi-Fi internet, na javnim mestima, menjačnica, prodavnice, rent-a-car, apoteka, salon lepote, 17 otvorenih bazena i 22 tobogana (14 za odrasle i 8 za decu), zatvoreni bazen u Spa Mividaspa, 2 open air đakuzija na plaži, teniske terene, stoni tenis, odbojku, pikado, boćanje, fitnes, razne sportove na vodi, ronilački centar i animaciju…

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe mogu biti kategorije standard (30m2), superior (38m2), family (45m2), family deluxe (50m2) i family deluxe swim up. Svaka soba ima kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), aparat za kafu i čaj i balkon ili terasu.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Hotel se nalazi na privatnoj, prostranoj peščanoj plaži sa plitkom vodom u kupališnoj zoni i koralnim grebenom (preporuka za ulazak u vodu je obuća za plažu). Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis, Pikado, Teren za tenis, Teren za odbojku na pesku, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Đakuzi

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna superior pogled bašta. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna superior pogled bazen. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna superior pogled more. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
16 km
Centar
21 km
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.