fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel Hawaii Caesar Palace & Aqua Park

Dvoje dece gratis

Lokacija
Hotel se nalazi u oblasti Al Ahyaa, na oko 20 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, na oko 18 km od Memše, oko 15 km od Sakale i oko 12 km od El Goune. Hotel Hawaii Caesar Palace & Aqua park (nekadašnji hotel Mirage Aqua Park) je otvoren u jesen 2014. godine i prostire se na površini od 50.000 m² .

Hotelski sadržaji
Glavni resotran, a la carte restorani (italijanski, riblji, orijentalni, restoran sa specijalitetima azijske kuhinje), barovi u lobiju, bilijar bar, bar pored bazena, bar na plaži, Jazz bar, bar sa koktelima, relaks bar, bar u diskoteci, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, odbojka na plaži, teren za košarku, squash , teretana, boćanje, pikado, dečije igralište, razni tobogani, sportovi na vodi, ronjenje, Spa centur (masaže, razni tretmani…) itd.

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). U okviru hotela se nalazi 430 soba, sve su klimatizovane, sa telefonom, mini barom (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, sefom, balkonom, priborom za kuvanje kafe i čaja, kupatilom (kada ili tuš), fenom za kosu.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Hotel poseduje svoju peščanu plažu. Jedan manji deo plaže je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje. Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Oprema za fitnes, Sauna, Masaža, Teren za odbojku na pesku, Teren za tenis, Teren za košarku, Pikado

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna standard. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 2
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
20 km
Centar
15 km
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.