fbpx

AJA NAPA – LETOVANJE KIPAR

Izuzetan hotel za pravi odmor i opuštanje, lociran na sopstvenoj peščanoj plaži okružen zelenilom. Od centra se nalazi na oko 1,5 km , a od aerodroma 45 km .

Ovaj izuzetan hotel smešten je na dugoj peščanoj plaži u zalivu Nissi, 3 km je udaljen od centra Aja Nape,40 km od aerodroma u Larnaki.

Nalazi se pored peščane plaže u Aja Napi i nudi pogled na rt Greko i na živopisnu luku

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Stamatia je udaljen samo 100 metara od zabavnog parka u Aja Napi i plaže Aja Napa

Ovaj neobičan i zanimljiv hotel centralno je lociran . Od plaže je udaljen oko 650 m (10 minuta hoda od plaže ). Nalazi se u blizini glavnog manastira u centru Aja Nape.

Novoizgrađeni hotel Eleana se nalazi se 500 m od plaže Limanaki i samo par minuta hoda od centra Aja Nape i poznate Grecian plaže.

Ovaj moderan, porodični hotel nalazi se na gradskoj plaži nedaleko od živopisne male ribarske luke u Aja Napi. U blizini hotela mogu se naćii mnogobrojni restorani, prodavnice, šetalište ..

Hotel( samo za odrasle) se nalazi na blagom uzvišenju, iznad puta, na oko 350 m od plaže do koje se
dolazi stepenicama. Od centra Aja Nape udaljen je 2 km i oko 58 km od aerodroma u Larnaki. Autobus staje
ispred hotela na svakih 10-15 min.

Lociran je na oko 200 m od Nisi plaže (pogodan za porodice sa decom). Od centra grada udaljen je 5 km.

Ovaj porodični hotel, nalazi se u blizini hotela Grecian Bay, na deset minuta od centra Aja Nape. Ima direktan izlazi na peščanu plažu koja nosi plavu zastavicu. U blizini su restorani, taverne i supermarketi. Ispred hotela sa nalazi autobuska stanica odakle saobraća autobus duž cele turističke zone.

Hotel je lociran na obodu peščane plaže do koje se dolazi stepenicama, na oko 2 km od centra i oko 800m od prodavnica, restorana…Hotel pripada lancu Grecian Hotels.

Smešten na 300 m od plaže ovaj hotel pruža mnogobrojne mogućnosti za idealan odmor kako zbog lokacije tako i zbog blizine centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 40 km.

Smešten u mirnom delu na peščanoj plaži sa plavom zastavom. Od centra Aja Nape je udaljen oko 5 km, a od aerodroma u Larnaki oko 50 km.

Hotel se nalazi u blizini poznate plaže Nisi u Aja Napi. Centar grada je udaljen 3 km, a od međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km od hotela.

Nalazi se u blizini poznate Nisi plaže -jedne od najlepših plaži u Aja Napi. Nedaleko od hotela nalazi se autobuska stanica sa koje na svakih 10-15 min saobraća autobus do centra grada

Hotel se nalazi na plaži (Sandy bay), okružen zelenilom, 15 minuta od centra Aja Nape. Oko 10 min šetnje do plaže Nisi (oko 1 km) i na 1,5 km od luke.

Nalazi se na oko 200 m od Nissi peščane plaže, oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodrom Larnaka.

Centralno pozicioniran i udaljen je 500m do centra Aja Nape i 700m od mnogih prodavnica, barova, restorana i
noćnih klubova. Od aerodrome u Larnaki je udaljen oko 45km.

Smešten na plaži u Aja Napi na Kipru. Aerodrom Larnaka je udaljen 35 km od hotela Pavlo Napa Beach. U
centru Aja Nape, udaljenom 1,5 km, mogu se posetiti raznovrsne prodavnice, restorane i barove

Hotel je udaljen 1 km od centra Aja Nape i 800 metara od muzeja Talasa. Vodeni park Water World se
nalazi na 3,7 km. Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je 37 km

Smešten je u Aja Napi, na 200 metara od plaže Nisi i peščane plaže.

Nalazi na pogodnoj lokaciji, na samo 500 metara od plaže Sendi Bej i 300 metara od živopisnog centra Aia
Nape. Aerodrom Laranka je udaljen 55 km od objekta.

na obali, 150m od početka čuvene Nisi peščane plaže poznate po belom pesku do koje vodi uređena staza pored mora, 400m od plaže Vathia Gonia, 2km od centra mesta Aja Napa, 48km od aerodrome Larnaka.