fbpx

AJA NAPA – LETOVANJE KIPAR

Novoizgrađeni hotel Eleana se nalazi se 500 m od plaže Limanaki i samo par minuta hoda od centra Aja Nape i poznate Grecian plaže.

Ovaj izuzetan hotel smešten je na dugoj peščanoj plaži u zalivu Nissi, 3 km je udaljen od centra Aja Nape,40 km od aerodroma u Larnaki.

Ovaj neobičan i zanimljiv hotel centralno je lociran . Od plaže je udaljen oko 650 m (10 minuta hoda od plaže ). Nalazi se u blizini glavnog manastira u centru Aja Nape.

Ovaj moderan, porodični hotel nalazi se na gradskoj plaži nedaleko od živopisne male ribarske luke u Aja Napi. U blizini hotela mogu se naćii mnogobrojni restorani, prodavnice, šetalište ..

Hotel( samo za odrasle) se nalazi na blagom uzvišenju, iznad puta, na oko 350 m od plaže do koje se
dolazi stepenicama. Od centra Aja Nape udaljen je 2 km i oko 58 km od aerodroma u Larnaki. Autobus staje
ispred hotela na svakih 10-15 min.

Izuzetan hotel za pravi odmor i opuštanje, lociran na sopstvenoj peščanoj plaži okružen zelenilom. Od centra se nalazi na oko 1,5 km , a od aerodroma 45 km .

Lociran je na oko 200 m od Nisi plaže (pogodan za porodice sa decom). Od centra grada udaljen je 5 km.

Ovaj porodični hotel, nalazi se u blizini hotela Grecian Bay, na deset minuta od centra Aja Nape. Ima direktan izlazi na peščanu plažu koja nosi plavu zastavicu. U blizini su restorani, taverne i supermarketi. Ispred hotela sa nalazi autobuska stanica odakle saobraća autobus duž cele turističke zone.

Hotel je lociran na obodu peščane plaže do koje se dolazi stepenicama, na oko 2 km od centra i oko 800m od prodavnica, restorana…Hotel pripada lancu Grecian Hotels.

Smešten na 300 m od plaže ovaj hotel pruža mnogobrojne mogućnosti za idealan odmor kako zbog lokacije tako i zbog blizine centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 40 km.

Smešten u mirnom delu na peščanoj plaži sa plavom zastavom. Od centra Aja Nape je udaljen oko 5 km, a od aerodroma u Larnaki oko 50 km.

Hotel se nalazi u blizini poznate plaže Nisi u Aja Napi. Centar grada je udaljen 3 km, a od međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km od hotela.

Nalazi se u blizini poznate Nisi plaže -jedne od najlepših plaži u Aja Napi. Nedaleko od hotela nalazi se autobuska stanica sa koje na svakih 10-15 min saobraća autobus do centra grada

Hotel se nalazi na plaži (Sandy bay), okružen zelenilom, 15 minuta od centra Aja Nape. Oko 10 min šetnje do plaže Nisi (oko 1 km) i na 1,5 km od luke.

Nalazi se na oko 200 m od Nissi peščane plaže, oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodrom Larnaka.

Nalazi se pored peščane plaže u Aja Napi i nudi pogled na rt Greko i na živopisnu luku

Centralno pozicioniran i udaljen je 500m do centra Aja Nape i 700m od mnogih prodavnica, barova, restorana i
noćnih klubova. Od aerodrome u Larnaki je udaljen oko 45km.

Smešten na plaži u Aja Napi na Kipru. Aerodrom Larnaka je udaljen 35 km od hotela Pavlo Napa Beach. U
centru Aja Nape, udaljenom 1,5 km, mogu se posetiti raznovrsne prodavnice, restorane i barove

Hotel je udaljen 1 km od centra Aja Nape i 800 metara od muzeja Talasa. Vodeni park Water World se
nalazi na 3,7 km. Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je 37 km

Smešten je u Aja Napi, na 200 metara od plaže Nisi i peščane plaže.

Nalazi na pogodnoj lokaciji, na samo 500 metara od plaže Sendi Bej i 300 metara od živopisnog centra Aia
Nape. Aerodrom Laranka je udaljen 55 km od objekta.