fbpx

LIMASOL LETOVANJE

Hotel se nalazi se na peščanoj plaži u blizini drevnog grada Amatusa okružen prelepim tropskim vrtom nedaleko od marine. Od turističkog dela Limasola udaljen je 3 km, a od centra 11 km.

Nalazi se na 4,5 km od centra Limassol-a, 70 km od aerodroma u Larnaki. Od plaže ga deli ulica (500m).

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Limasola, okružen borovom šumom na 30 metara od duge peščane plaže. U blizini se nalaze šopovi, restorani. Autobuskim linijama je povezan sa centrom i klubovima koji su udaljeni oko 3 km.

Smešten je na 15 metara od plaže, u gradu Limasolu. U blizini hotela se nalazi autobusko stajalište, kao i restorani, barovi i kafei u njegovoj neposrednoj blizini, na samo 100 metara udaljenosti. Međunarodni aerodrom Larnaka se nalazi na 70 km od hotela.

Hotel se nalazi u centru Limasola u blizini šetališta, 150 m od gradske plaže, a od aerodroma u Larnaki je udaljen 75 km.

Ovaj luksiuzan hotel se nalazi se na peščanoj plaži, u turističkom delu, na oko 8km istočno od centra Limasola. Ovo je jedan od najekskluzivnijih hotela na Kipru.

Dobro pozicionar hotel, jedna ulica ga deli od plaže, oko 150 m, u blizini Gradske galerije, Arheološkog muzeja i 10 min od centra grada. Od aerodrome u Larnaki je udaljen oko 75 km.

Hotel se nalazi na plaži u mirnom delu Limasola. U blizini hotela nalaze se prodavnice, barovi i restorani. Udaljen na oko 8km od luke u Limasolu. Od aerodroma Larnaka je udaljen 60km.

Lociran je na plaži u blizini hotela Four Seasons i blizu antičkog grada Amatusa. Od centra Limasola udaljen je oko 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km.

Nalazi se na peščanoj plaži, na 5km od centra, od aerodroma u Larnaki 77 km.

Smešten je na peščanoj plaži 11 km od centra Limasola, a od aerodoroma u Larniki udaljen 55 km. U blizini se nalaze supermarketi i taverne. Renoviran 2011. godine.

Na dobroj lokaciji na oko 3 km od centra Limasola, na uskoj peščanoj plaži. Ispred hotela se nalazi taksi stanica, kao i autobuska stanica u blizini.

St Raphael Resort je raskošni hotelski kompleks koji se nalazi blizu marine na 100 m od jedne od najvećih plaža sa plavom zastavom na 11 km od grada Limasola.

Amathus Beach hotel okružen je prostranim vrtom od 4000m2. Nalazi se na peščanoj plaži u turističkom delu Limasola i na 8 km od centra. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 75 km. Hotel pripada lancu „ The leading hotels of the world“.