fbpx

LARNAKA LETOVANJE

Nalazi se u stambenom delu Larnake na oko 400 m od gradske peščane plaže i na oko 2 km od centra grada. Preko puta njega se nalazi hotela Larco. Od aerodroma je udaljen oko 8 km.

Potpuno renoviran hotel( za sezonu 2020) nalazi se u stambenom delu Larnake na oko 200 m od gradske peščane plaže i na 2
km od centra grada. Od glavnog šetališta u gradu udaljena je 2 minuta hoda. Od aerodroma je udaljen 10 km

Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih plaža na Kipru – Mekenzi plaža (prelazi se ulicaa). Od aerodroma je udaljen oko 5 km i 4 km od centra Larnake.

Nalazi se u blizini glavnog puta, u naselju na 9 km od aerodroma. Od centra je udaljen 6 km do koga postoji dobra veza autobuskim gradskim prevozom. Šljunkovita plaža je 150 m od hotela, a peščana oko 500 m

Les Palmiers je moderan hotel smešten u srcu Larnake, na samo 30 metara od plaže Finikudes. na 500
metara od Gradske pijace i gradskih zidina Kitiona. Međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 7,6 km, a do slanog
jezera u Larnaki ima oko 5 km.

Nalazi se pored hotela Golden Bay ,na peščanoj plaži, 9 km od centra Larnake, 18 km od aerodroma.
Pogodan za porodice sa decom zbog plitkog mora i do 100 m

Hotel se nalazi u blizini aerodroma i centra grada. Poseduje privatnu peščanu plažu i prostran vrt.

Hotel se nalazi na 50m od Phinikoudes plaže, na 100m od marine. U blizini hotela nalaze se brojni restorani I barovi i taverne. Udaljenost od aerodoroma 9 km.

Jedini hotel koji ima 5* u Larnaki nalazi se na peščanoj plaži, a od centra grada udaljen je oko 10 km.

Hotel Radisson Blu nalazi se u centru Larnake, odakle se lako stiže do svih atrakcija ovog grada. Iz hotela se pruža pogled na luku. Aja Napa udaljena je 30 min vožnje.

Hotel Atrium Zenon je smešten u centru Larnake, na svega 100 metara od plaže na Sredozemnom moru. Šetalište kraj mora sa palmama udaljeno je 3 minuta hoda, a restorani, prodavnice i kafići udaljeni su 100 metara. Međunarodni aerodrom Larnaka udaljen je 8 km.