fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel Alf Leila Wa Leila By Neverland

Lokacija
Hotel je udaljen oko 16 km od centra Hurgade Sakkala, a od aerodroma u Hurgadi oko 10 km. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Senzo Mall, šoping centra. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hoteli.

Hotelski sadržaji
U sklopu hotela se nalazi recepciju, nekoliko restorana i barova, otvoreni bazeni za odrasle i decu, SPA i Wellness centar (tursko i parno kupatilo, sauna, razne masaže), fitnes centar, dečije igralište, klub za decu, stoni tenis, mini golf, Wi-Fi internet dostupan na javnim mestima, menjačnica, sef, suvenirnica, bilijar, tenis itd.

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe sadrže balkon ili terasu, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj i kafu, sef. Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Family sobe se sastoje od dve sobe povezane vratima i jednog kupatila.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Hotel ima peščanu plažu od koje je udaljena oko 850 metara. Šatl bus vozi goste hotela do i sa plaže. Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis, Bilijar, Sauna, Masaža, Igraonica, Oprema za fitnes

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna standard pogled bašta. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
10 km
Centar
16 km
Plaža
850 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.