fbpx

Turska, Antalijska, Alanja

Hotel OBA TIME HOTEL

Lokacija
Hotel Oba Time se nalazi 350 metara od peščane plaže u regiji Oba (prelazi se ulica), 5 km od centra Alanje. Hotel je otvoren 2012. godine i ima 90 soba.

Sadržaji hotela
Glavni restoran, bar, bazen za odrasle sa delom za decu, internet kafe, stoni tenis, odbojka, pikado, sportovi na vodi, all inclusive – „sve uključeno“ od 10:00-23:00 h, doručak, ručak, večera, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela), snek 15:00-17:30 h, kafa i kolači 16:30-17:30 h, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića 11:00-23:00 h. 

Plaća se: sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića posle 23:00h, uvozna pića, hrana i piće na plaži, a la carte restoran, telefon, sef, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, internet, a la carte usluga.

Smeštaj
Klima uređaj, sef, mini bar (samo voda po dolasku), SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, fen, kupatilo, balkon ili terasa.

Plaža:
Hotel je udaljen 350 metara od peščane plaže (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom, Zajednički bazen
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Lift
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Stoni tenis, Pikado, Teren za odbojku na pesku

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
125 km
Centar
5 km
Plaža
350 m

Doživite mesto

Mesto Alanja

Turska, Antalijska

Alanja je grad na mediteranskoj strani Turske prepun živosti i atmosfere. Turiste privlače toplo more i lepe plaže označene „plavom zastavicom“ kao i prihvatljive cene za svačiji džep. Ljubitelji opuštenosti i osame mogu da se relaksiraju daleko od gužve a mladi da uživaju u klubovima i na bučnim zabavama u centru grada ili u blizini pristaništa.

Sa aerodroma u Antaliji se stiže za oko 1.30 h vožnje (120 km). Plaže u Alanji spadaju medju najbolje u Turskoj. Voda je na njima prozračna i bistra, a infrastruktura dobro razvijena. Obala je podeljena na dva dela isturenom stenom. Svaka strana ima po dve graske plaže. Najpopularnijom se smatra „Kleopatra“ koja se proteže u zapadnom predgradju u dužini od oko 2 km. Na njoj je voda bistra čak i kada je voda uzburkana. Na nekim mestima je ulaz u vodu oštar i dubina počinje brzo pa te delove roditelji sa decom izbegavaju. Glavna trgovačka ulica je bulevar Ataturka a na tezgama na bazaru je moguće cenkanje. Glavna znamenitost Alanje je Crvena kula a u okolini su druge brojne gradjevine i nprirodne lepote koje se ne smeju zaobići.