fbpx

NEBESKA STOLICA – II **** , KOPAONIK , ZIMOVANJE, SKIJANJE

NEBESKA STOLICA – II **** KOPAONIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

CENOVNIK GALERIJA MAPA


RANI BUKING – popust 10%, za rezervacije do 20.10.2022.


popust nije uračunat u cenu


 

Lokacija

Aparthotel Nebeska Stolica 2 se nalaze iznad objekta Nebeska stolica 1, na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac). Od hotela Grand i centra su udaljene oko 250 m. Jedan je od retkih ski in&ski out objekata na Kopaoniku. Objekat raspolaže sa 40 savremeno opremljenih apartmana, različite strukture od 2-7 osoba. Enterijer apartmana je rađen kao u objektu Nebeska stolica 1 sa opremom nove generacije.

Hotelski sadržaji

recepcija, besplatni wi-fi internet, skijašnica, ski rental. Pored pansionskog restorana “Central” gosti mogu uživati i u ponudi nacionalne kuhinje u restoranu “Krčma u planini”.

Smeštaj

opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, posuđem, sto za ručavanje, TV, kupatilo sa tušem, fen.
Standardna soba: francuski ležaj, TV, mini frižider, ketler za čaj i kafu, kupatilo sa tušem, fen.Određeni broj standardnih soba nalaze se u podkrovlju i ima kosine.
1/2 standardna soba: jedna prostorija sa francuskim krevetom.
1/2+1 standardna soba: soba jedna prostorija sa francuskim krevetom i dvosedom.
1/3+2 standardna soba: soba jedna prostorija sa francuskim krevetom, jednim odvojenim krevetom i dvosedom na razvlačenje za dve osobe.
Apartman za 3-5 osoba (3+1) u nivou ili dupleks: Apartman u nivou – dve prostorije sa francuskim krevetom u spavaćoj sobi, jednim odvojenim krevetom i dvosedom na razvlačenje u dnevnom boravku. Apartmani dupleks, na dva nivoa sa stepeništem -dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim krevetom i jednom odvojenim krevetom.
Apartman za 4-6 osoba (4+1) dupleks: Apartmani su dupleks, na dva nivoa sa stepeništem – spavaća soba sa francuskim krevetom i dva odvojena kreveta na spratu i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Usluga

polupansion doručak i večera, (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena:
Za prevoz prtljaga, od parkinga do objekta, brine služba hotela. Potrebno ih je pozvati kada se pristiže na planinu kako bi se organizovao transport prtljaga. Gosti hotela idu do objekta sami, nije moguće doći automobilom do samog objekta.

Napomena za uslove otkaza i promene: Nakon izvršene rezervacije, izmene su moguće samo uz saglasnost organizatora i hotelijera, a uz naknadu od 10% cene.

Galerija

CENOVNIK

NEBESKA STOLICA 2 KOPAONIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

RANI BUKING -popust 10% , za rezervacije do 20.10.2022

Za boravak kraći od 7 noći , ukoliko postoje uslovi, cena se uvećava 25% po danu boravka( minimum 3 noći).

NAPOMENA ZA RANI BUKING:
RANI BUKING popust u iznosu od 10% važi za rezervacije uradjene do 20.10.2022. Prilikom rezrvacije potrebno je uplatiti 50% iznosa, ostatak do 15.12.2022.
Popust se odnosi na boravke minimum 7 noći.

U CENU JE URAČUNATO:
Najam studia/apartmana za 7 noći ( doplata za uslugu polupansion je OBAVEZNA).
U sobama smeštaj sa uslugom polupansion
Israna – švedski sto
Korišćenje skijašnice
Besplatan wi-fi
Usluge recepcije
Igraonica za decu

U CENU NIJE URAČUNATO
Boravišna taksa odrasli – 120 rsd po osobi dnevno, deca ( 0-7god.)- besplatno, deca ( 7-15 god.) – 60rsd.
Osiguranje u iznosu od 70 rsd po osobi dnevno bez obzira na uzrast, PLAĆA SE NA RECEPCIJI.
Usluge SPA centra -otvorena je topla veza sa mini spa centrom čije se usluge doplaćuju na licu mesta prema raspoloživosti. Cene će biti naknadno objavljene.

DOPLATE
Polupansion 2500 dinara po osobi dnevno za smeštaj u apartmanima.
Deca do 1.99 godina besplatno
Deca od 2 – 9.99 godina plaćaju 50%.
Doplata za polupansion je obavezna za korisnike apartmana.

USLOVI BORAVKA U SOBAMA :
Deca od 2-9.99 godina u svim sobama na sopstvenom ležaju ili doplatnom ležaju plaćaju cenu umanjenu za 1.250 dinara po danu
Dete 2-4.99 godina u 1/2 sobi ( na zajedničkom ležaju) u pratnji dve odrasle osobe plaća samo polupansion 1.250 dinara po danu
Dvoje dece do 10 godina u sobi na +1 pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe plaćaju po 50%
Deca do 1.99 godine – GRATIS
Doplata za 1/1 sobu iznosi 3.000 dinara po danu u KULI A i 2.000 -2.700 dinara u KULI B zavisno od smene

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa i Master kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .

Nalazi se u mestu Gozd Martuljek na 5 km od Kranjske Gore u prelepom okruženju.

Hotel Kompas smešten je na obodu Kranjske Gore i okružen je prostranim vrtovima i zelenim livadama.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog šetališta u Krajnjskoj Gori, udaljen oko 100 od skijališta.

Hotel je udaljen oko 100 m od centra Kranjske Gore.

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.