fbpx

PUTNIK **** KOPAONIK, ZIMOVANJE, SKIJANJE

HOTEL PUTNIK – ZIMA 2021-2022. – CENOVNIK

HOTEL PUTNIK **** KOPAONIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

CENOVNIK GALERIJA MAPA


RANI BUKING POPUST 10%

ZA REZERVACIJE DO 31.10.2021.


 

Kao najveći ski centar Srbiji, sa odlično pripremljenim stazama pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljene su staze Karaman greben i Malo Jezero. Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji dva obezbeđena prostora „ski vrtića“ sa pokretnim trakama koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97 posto skijališta. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Sve staze su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat. Sistem ski instalacija na Kopaoniku čine tri šestosedne žičare, sedam četvorosednih i dve dvosedne žičare, deset ski liftova, dva vezna ski lifta kao i poketna traka.

Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. Od ove sezone u ski centru Kopaonik, na Gobelji, urađena je staza za slobodnu vožnju.

Lokacija

Hotel Putnik lociran je na Sunčanoj dolini, na 1650 m nadmorske visine. Prvi deo hotela otvoren je davne 1958. godine i jedan je od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku. Novi deo hotela otvoren je 1985. godine i spojen je sa starim delom. Udaljen je svega 15 minuta hoda od turističkog centra planine i ski liftova.

Hotelski sadržaji

Gostima su na raspolaganju i razni dodatni sadraji: wi-fi, wellness & spa, fitnes centar, dve konferencijske sale, dečija igraonica i bioskop, skijašnica, iznajmljivanje ski opreme i kvadova, višenamenski otvoreni teren, pansionski i a la carte restoran, frizerski salon, butici, trafika.Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju. Ljubiteljima skijanja na usluzi je skijašnica, a hotel ima i direktan izlaz na stazu Sunčana dolina. Sve spremljeno u restoranima hotela biće od domaćih namirnica, domaćih proizvođaca sa Kopaonika i okoline.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI
Moderan wellness centar hotela Putnik opremljen je svim sadržajima koji ce doprineti kompletnom uživanju i relaksaciji. Na raspolaganju su: bazen, đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni aroma tuš, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja, masaže.

SPORT I REKREACIJA
Hotel nudi brojne mogućnosti za rekreaciju. Poseduje sportske terene za male sportove (teren za košarku, odbojku, tenis,teren za mali fudbal, rukomet) koji su odlični za pripreme sportskih klubova.Tokom leta, u hotelu se organizuju sportski kampovi (košarkaški, odbojkaški, teniski, teren za mali fudbal, rukomet) …

Smeštaj

STANDARD JEDNOKREVETNA SOBA

Boravak u moderno dizajniranim jednokrevetnim sobama pružiće vam sav potreban komfor, a pogled na padine Kopaonika doprineće kompletnom ugodjaju. Gostima je na raspolaganju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


STANDARD DVOKREVETNA SOBA – FRANCUSKI LEŽAJ / ODVOJENI KREVETI
Detalji od drveta krase enterijer dvokrvetnih soba i stvaraju dodatnu toplinu i osećaj prijatnosti i udobnosti.
Gostima je na raspolaganju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


STANDARDNA PORODIČNA SOBA
ZA 4 OSOBE
Porodične sobe se sastoje iz dve spavaće sobe ili jedne spavaće sobe sa odvojenom dnevnom sobom i sofom na razvlačenje.
Gostima je na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


STANDARDNA TROKREVETNA SOBA
Sve trokrevetne sobe su moderno dizajnirane, u toplom planinskom stilu i odišu komforom.
Gostima je na raspolaganju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


APARTMANI
Apartmani su posebni dizajnirani i opremljeni tako da svi gosti hotel Putnik mogu da se osećaju kao kod kuće. Predvidjeni su za smeštaj više osoba. Gostima je na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef. Predvidjeni su za smeštaj minimum 4 osobe, a maksimum 9 osoba.


JEDNOKREVETNA SOBA U SUPERIOR VILI
Soba predstavlja kombinacija modernog i tradiconalnog dizajna.
Gostima je na raspolaganju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


DVOKREVETNA SOBA U SUPERIOR VILI
Soba predstavlja kombinacija modernog i tradiconalnog dizajna. Ona je pravo mesto za Vaš odmor iz snova.
Gostima je na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


PORODIČNA SOBA U SUPERIOR VILI
Soba predstavlja kombinacija modernog i tradiconalnog dizajna.
Gostima je na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef.


Usluga

Polupansion, švedski sto

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 

HOTEL PUTNIK – ZIMA 2021-2022. – CENOVNIK

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .

Hotel Kompas smešten je na obodu Kranjske Gore i okružen je prostranim vrtovima i zelenim livadama.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog šetališta u Krajnjskoj Gori, udaljen oko 100 od skijališta.

Hotel je udaljen oko 100 m od centra Kranjske Gore.

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.