fbpx

HOTEL GREY **** KOPAONIK, ZIMOVANJE, SKIJANJE

HOTEL GREY **** KOPAONIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Kao najveći ski centar Srbiji, sa odlično pripremljenim stazama pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljene su staze Karaman greben i Malo Jezero. Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji dva obezbeđena prostora „ski vrtića“ sa pokretnim trakama koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97 posto skijališta. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Sve staze su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat. Sistem ski instalacija na Kopaoniku čine tri šestosedne žičare, sedam četvorosednih i dve dvosedne žičare, deset ski liftova, dva vezna ski lifta kao i poketna traka.

Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. Od ove sezone u ski centru Kopaonik, na Gobelji, urađena je staza za slobodnu vožnju.

Lokacija

Smešten u podnožju staze Karaman greben, Grey Hotael se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih tačaka na Kopaoniku. Izdvaja se prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom pratećih sadržaja.

Hotelski sadržaji

Prostrani restoran hotela Grey zauzima dva nivoa – prizemlje gde je deo za ručavanje upotpunjen i sedenjem uz kamin, kao idealnim mestom za čašu vina između obroka ili na kraju večeri. Veliki bar i atraktivna pizza peć pružaju vam dodatnu mogućnosti izbora pića i usputnih zalogaja. Sve natkriljuje prostrana galerija namenjena svima koji žele mirniju atmosferu uz fantastičan pogled na ski stazu Karaman greben.

WELLNESS & SPA

Za odmor i relaksaciju nakon aktivnog dana hotel Grey svojim gostima nudi Grey Spa centar sa zatvorenim bazenom, teretanom, saunama, parnim kupatilom i sobe za masažu. Na raspolaganju su i holistički terapeuti koji će vas uputiti u zaseban svet personalizovanih tretmana. Od raznih kozmetičkih usluga izdvajaju se i Argentum i Aurum tretmani za lice i telo.
Svojim gostima hotel nudi još i: obezbeđeno parking mesto u garaži za svaku sobu, skijašnicu, popuste na najam opreme za skijanje.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 17 soba i hotelskih apartmana. Udobne i prostrane sobe i apartmani opremljeni su vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom, tuš kabinom, prvoklasnom hotelskom kozmetikom, uređajem za klimatizaciju / grejanje s individualnom regulacijom, Wi-Fi internet pristupom, kablovskom televizijom sa besplatnim kanalima, telefonom sa direktnim biranjem, sefom, mini barom i mogućnošću samostalnog pripremanja kafe i čaja i samostalnog peglanja.


DELUXE SOBA
Deluxe Soba (površine 24 m2) ima francuski ležaj i kupatilo sa tuš kabinom

Francuski ležaj
Površina – 24 m2
Wifi
Telefon
Sef
Ketler sa cajem, kafom i vodom
Oprema za peglanje
Prvoklasna hotelska kozmetika
Besplatan mini barKablovska televizijaFen za kosu i vaga
Bademantil i papuce
Parking mesto u hotelskoj garazi


DELUXE APARTMAN
Deluxe Apartman (površine 36.5 m2) ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje (dimenzija francuskog ležaja) i kupatilo sa tuš kabinom.

Francuski ležaj,
Sofa
Površina – 36.5 m2
Wifi
Telefon
Sef
Ketler sa cajem, kafom i vodom
Oprema za peglanje
Prvoklasna hotelska kozmetika
Besplatan mini bar
Kablovska televizija
Fen za kosu i vaga
Bademantil i papuce
Parking mesto u hotelskoj garazi


DELUXE PREMIUM APARTMAN
Deluxe Premium Apartman (površine 40 m2) ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje (dimenzija francuskog ležaja) i kupatilo sa tuš kabinom.

Francuski ležaj,
Sofa
Površina – 40 m2
Wifi
Telefon
Sef
Ketler sa čajem, kafom i vodom
Oprema za peglanje
Prvoklasna hotelska kozmetika
Besplatan mini bar
Kablovska televizija
Fen za kosu i vaga
Bademantil i papuče
Parking mesto u hotelskoj garaži

Usluga

Polupansion, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

New wpDataTable

JEDNOKREVETNA SOBA POGLED PARK, BALKON 2  €         77,0  €         92,0  €         97,0  €         92,0  €         97,0
DVOKREVETNA SOBA ODVOJENI KREVETI POGLED PARK 2  €         57,0  €         67,0  €         72,0  €         67,0  €         72,0
DVOKREVETNA SOBA ODVOJENI KREVETI POGLED PARK, BALKON 3  €         62,0  €         72,0  €         77,0  €         72,0  €         77,0
DVOKREVETNA SOBA ODVOJENI KREVETI POGLED MORE 3  €         67,0  €         77,0  €         82,0  €         77,0  €         82,0
DVOKREVETNA SOBA ODVOJENI KREVETI POGLED MORE, BALKON 2  €         72,0  €         82,0  €         87,0  €         82,0  €         87,0
PORODIČNA SOBA POGLED PARK, BALKON 2+1 (twin) 2+1  €         62,0  €         77,0  €         82,0  €         77,0  €         82,0
PORODIČNA SOBA POGLED MORE, BALKON 2+1 (twin) 2+1  €         72,0  €         87,0  €         92,0  €         87,0  €         92,0
PORODIČNA SOBA POGLED MORE, BALKON 2+2  2+2  €         82,0  €         92,0  €         97,0  €         92,0  €         97,0

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa i Master kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .

Nalazi se u mestu Gozd Martuljek na 5 km od Kranjske Gore u prelepom okruženju.

Hotel Kompas smešten je na obodu Kranjske Gore i okružen je prostranim vrtovima i zelenim livadama.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog šetališta u Krajnjskoj Gori, udaljen oko 100 od skijališta.

Hotel je udaljen oko 100 m od centra Kranjske Gore.

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.