NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

APARTHOTEL KRALJEVI ČARDACI

APARTHOTEL KRALJEVI ČARDACI 4*

 

 

Aparthotel Kraljevi Čardaci se nalazi u Vikend naselju, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare i 5km od centra Kopaonika. Opis: Kompleks apartmana i aparthotela otvoren je u januaru 2012.god. Sadrži Spa & Wellness centar, a la cart restoran, pivnicu, lobby bar, pansionski restoran, bar pored bazena, konferencijske sale sa audio i video opremom, igraonica za decu, Wi-Fi internet, mogućnost rentiranja lap-top računara, skijašnica i ski servis na 30m od staze Malo jezero, otvoreni parking (ograničenog kapaciteta).

OPIS SOBA:

  • Soba: kupatilo (tuš, fen), bademantil, francuski ležaj , LCD TV, telefon, mini-bar, elektricni bokal, sef, wireless internet, pojedine sobe imaju i ugaonu garnituru za sedenje koja se razvlaci.
  • Apartman za 4 osobe (1/ 2+2): kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlaci, spavaca soba sa francuskim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, elektricni bokal, sef, wireless internet.
  • Apartman za 5 osoba (1/ 2+3): kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlaci , spavaca soba sa francuskim ležajem i odvojenim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, minibar, elektricnibokal,sef,wireless, internet.

OPIS APARTMANA:

  • Studio (2 osobe) - jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe ,kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV , wireless internet;
  • Studio (3 osobe) - jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe , jedan singl na razvlačenje, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV , wireless internet;
  • Apartman (za 1-4 osobe) - dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem (200x160) ili dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom,posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet;
  • Apartman (za 1-6 osoba) - dnevna soba sa garniturom za sedenje koja se razvlači za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.

WELLNESS & SPA SADRŽI:

 zatvoren bazen dimenzija 14 x 6m sa jacuzzi-em ( dubina 1,7 m),
 otvoren bazen dimenzija 10 x 5m ( dubina 1,5 m),
 jacuzzi na otvorenom,
 finsku saunu,
 bio saunu (ruska banja),
 aroma – parno (tursko) kupatilo,
 hamam,
 slanu pećinu,
 kneipp bazen,
 tepidarijum klupe.

Napomena: Dozvoljen je boravak deci starijoj od 12 godina.

Dečija zona sadrži:
 baby bazen dimenzija 6x4 m ( dubina 0,40 m)
 dečiji bazen dimenzija 13x11 m ( dubina 1m) sa bazenskim atrakcijama.

Tobogane Float Spa kapsula i tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i dodatno plaćaju.
Svi gosti SPA&WELLNESS centra dobijaju bade mantil, paštemal, peškir i papuče.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.