fbpx

HOTEL GOLTE **** GOLTE, ZIMOVANJE

HOTEL GOLTE **** GOLTE

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Slikovite planinske i biciklističke staze, prekrasni alpski cvetovi, prekrasni pogledi, opuštajuće wellness usluge i vrhunska jela nalaze se u odmaralištu Golte. Golte je visoka kraška visoravan na istočnom obodu Savinjskih Alpi. Najpoznatija tačka je Medvedjak (1,573 mnv) zbog atraktivnog pogleda i dobro pripremljenih skijaških staza. Rekreativni-turistički centar Golte se nalazi iznad Mozirja sa predivnim pogledom na Savinjsku dolinu, Savinjske Alpe i istične Karavanke. Centar je dostupan kolima od lokalnog puta do stanice gondole u zaseoku Žekovec. Gondola koja može da primi 56 ljudi u jednoj vožnji stiže u Medvedjak za 8 minuta, gde se nalaze hotel Golte i gde počinju ski staze. Ukupna dužina ski staza je 12 km ( 3km-lake, 7km-srednje, 2km teške). Centar raspolaže sa stajaćom gondolom za 50 osoba, vučnicama, dvosedešnicama, trosedešnicama i pokretnom trakom.

Lokacija

Nalazi se na 1.410 m nadmorske visine uz same ski staze, pored gornje stanice gondole, odakle se pruža prelep pogled na Savinjsku dolinu. Hotel je odlična polazna tačka za skijaše. Hotel Golte se nalazi u blizini gornje stanice žičare Žekovec.

Hotelski sadržaji

Restoran, Lada bar, prodavnica, biblioteka, konferencijski centar, wellnes centar sa saunama, masažni bazen, fitness, teretana. Hotel organizuje ski školu , ima skijašnicu i pruža mogućnost iznajmljivanja ski opreme.

Smeštaj

Raspolaže sobama visokog kvaliteta sa balkonom, kupatilom (TWC), fen za kosu, mini bar, TV, bežićni internet i sef.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 

 

ZA BLIŽE INFORMACIJE U VEZI CENA MOLIMO POZOVITE TELEFONOM ILI POŠALJITE UPIT PUTEM NAŠE E MAIL ADRESE  – info@olympic.rs
                               
Olympic 021 Travel, Novi Sad       Olympic Travel, Beograd     Olympic Travel, Kragujevac    
Ilije Ognjanovića br. 8       Makedonska broj 30, lokal 2A     Karađorđeva broj 20, lokal broj 5  
21000 Novi Sad         11000 Beograd       34000 Kragujevac      
+381 21 30 29 525         +381 11 655 5 030       +381 34 332 422      
+381 21 30 29 579         +381 11 655 7 285       +381 34 332 452      
+381 63 81 13 637         +381 11 655 7 286       +381 34 335 737      
            +381 11 655 7 287       +381 34 617 0 600      
Olympic Travel, Novi Sad na Google mapi   Olympic Travel, Beograd na Google mapi   Olympic Travel, Kragujevac na Google mapi
                               

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.