fbpx

HOTEL MUHLGARTEN 4*, KRONPLATZ, ITALIJA, ZIMOVANJE – SKIJANJE

HOTEL MUHLGARTEN 4* KRONPLATZ, SAN LORENZO

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Skijalište Kronplatz smešteno na visini od 975 do 2.275m.n.v. okruženo sa 13 turističkih mesta od kojih su najpoznatiji Brunico, San Vigilio, Olang, Riscone, Rasun, San Giorgio i St. Lorenzo važi za jedno od najlepših skijališta u južnom Turolu.

300 sunčanih dana u godini , 114km besprekorno sređenih staza, a kome ni to nije dovoljno tu je i staza Piculin (2 km duga) koja je najstrmija crna staza na Kronplatzu. Od sezone 2008/2009 Kronplatz ima i jedan od najvećih snowparkova u ovoj regiji, ljubitelje snowboarda i freerida oduševiće Snowpark Kronplatz. Sve staze su uglavnom široke i pravilnog nagiba, što ovo skijalište čini idealnim za porodice kao i za rekreativce. Ipak bolji skijaši, svakako će se oduševiti sa tri crne staze. Sylvester i Herrneg, obe po 5km koje se sa vrha spuštaju ka Brunicu i treća crna staza Piculin. Svakako treba pomenuti i stazu Olang, 4,5km dugu, koja je kombinacija plave i crvene staze. Što se zabave i noćnog života tiče, osim mnogobrojnih kafića, restorana i pivnica u Brunicu, postoji i nekoliko apres-ski barova u Risconeu gde zabava počinje već od 16h i traje do sitnih sati. Kronplatz uključen u sistem Dolomiti superski koji obuhvata 12 skijališta sa više od 1200km staza. Od nedavno je Kronplatz preko staze Piculin spojen sa Alta Badiom pa se ovim putem može priključiti na čuvenu Sella Rondu.

Lokacija

Na mirnom mestu okružen zelenim poljima San Lorenza smestio se hotel Muhlgärten. Udaljen je 3 km od Brunica i svega 1 km od Kronplatza, a poseduje besplatan privatni šatl bus do skijališta.

Hotelski sadržaji

Uređen je u tradicionalnom južno-tirolskom stilu i sadrži bar, TV sobu, restoran, sobu za pušače, Internet, ski sobu, terasu za sunčanje i stoni tenis. Nakon napornog dana na skijalištu možete se opustiti u wellnes centru sa zatvorenim bazenom, saunom, solarijumom, whirlpool-om ili uz masažu. Za goste je obezbedjen parking.

Smeštaj

Sobe su uređene u alpskom stilu i opremljene telefonom, satelitskom televizijom, radiom, sefom, frižiderom i kupatilom sa fenom, a sve imaju balkon sa predivnim pogledom.

Usluga

Noćenje/ doručak.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.