fbpx

VUČKO **** JAHORINA, ZIMOVANJE, SKIJANJE

JAHORINA-APARTHOTEL-VUCKO-ZIMA-2021-2022- CENOVNIK

APARTHOTEL VUČKO **** JAHORINA

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

CENOVNIK GALERIJA MAPA


RANI BUKING POPUST 5%

ZA REZERVACIJE DO 30.11.2021. I UPLATE U CELOSTI


 

Jahorina spada u visoke planine Dinarskog sistema. Jahorinski planinski masiv dužine je 30 kilometara, sa nekoliko vrhova, od kojih je najviši vrh Ogorjelica sa 1916 metara nadmorske visine. Od glavnog grada BiH Sarajeva Jahorina je udaljena svega 28, od Banjaluke 200, od Beograda 320, a od Zagreba 350 kilometara. Jahorina je planina koja se može pohvaliti izuzetno specifičnom i blagom planinskom klimom, kao posljedicom mešanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih struja. Svi koji su ikada boravili na Jahorini reći će vam da se klimatski uslovi znatno razlikuju u odnosu na ostale planine u regionu. Ova planina većim delom zime predstavlja za skijaše idealan spoj debelog snežnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, posebno u februaru, martu i aprilu. Jahorina je pod snegom prosečno 175 dana u godini, što je, u tom pogledu, čini evropskim raritetom. Prosečna visina snega koji se na planini zadržava od oktobra do maja iznosi 106 centimetara.

Lokacija

U srcu Olimpijskog centra Jahorina na 1520 m/nm, neposredno uz glavnu saobraćajnicu i samo 100 m od ski staze Poljice, nalazi se Aparthotel „Vučko“. Originalni planinski stil bio je inspiracija za izgradnju objekta, a prefinjen ton modernog uticaja daje osjećaj visokog komfora i udobnosti. Raspolaže sobama, junior apartmanima i lux apartmanima.

Hotelski sadržaji

Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, pivnica, poslastičarnica, wellness centar na 720 m2, sala za seminare i prezentacije, čuvanje dece, internet klub, prodavnica sa suvenirima I dnevnom štampom, butik sportske opreme, menjačnica, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarkašku, mali fudbal I odbojku.Svi ulazi u kompleks i parking su pod stalnim video nadzorom.

WELLNESS & SPA vrhunski wellness centar na površini od 720 m2 gde možete pronaci rimsku saunu, finsku saunu, parno kupatilo, toplo-hladni aroma tuševi, hidromasažni bazen, masaže (klasične, švedske, sportske I aromaterapijske), tretmani za lice i telo, futuristička kada sa visokom koncentracijom soli u kojoj se lebdi kao da ste u bestežinskom stanju, fitness studio.
SKI ŠKOLA VUČKO nalazi se u sklopu Wellness & Spa Aparthotela VUČKO 4* i ima dugu tradiciju. Već dugi niz godina važi za najbolju školu skijanja na prostorima Bosne i Hercegovine. Jedan od osnivača ski škole jeste Bojan Križaj, osvajač svetskog kupa u skijanju. Učitelji ski škole poseduju najveće nivoe učitelja skijanja kao I diploma profesora, magistara i doktora fakulteta Fizičke culture, što ovoj školi daje posebnu veličinu.Izvođenje nastave moguće je na engleskom, španskom, nemačkom i rusko mjeziku.Posebne ponude škole skijanja: skijanje po dubokom snegu, ekstremno skijanje, akrobatski skokovi na skijama. Pored ski šskole u hotelu se može iznajmiti I ski oprema I motorne sanke. Ski škola poseduje I sopstveni ski lift za početnike koji se nalazi pored hotela.
Da bi boravak bio raznovrsniji i bogatiji hotel nudi i niz aktivnosti kao što su organizovanje izleta, vožnja biciklima, ATV četvorotočkašima, OFF ROAD ture, pešačke ture, planinarenje, paraglajding itd. Pored toga postoji i organizovan odlazak na splavarenje Tarom, kao I poseta ergeli konja Borike.

Tu je i škola sporta koja garantuje dobru zabavu uz profesionalne animatore sporta koji poseduju licence i dozvole potrebne za rad

Smeštaj

LUX SOBA
Dvokrevetne sobe, veoma komforne. Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje.

Opremljene su:
– Info star TV
– telefonom sa direktnim biranjem vanjskih linija
– besplatnim bežičnim internetom
– fenom
– mini barom
– sigurnosnim sefom


LUX APARTMAN ( FRANCUSKI LEŽAJ + SOFA NA RAZVLAČENJE)
Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4.

Opremljene su:
– Info star TV sa 160 kanala
– telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija
– besplatnim bežičnim internetom
– fenom
– mini barom
– sigurnosnim sefom
– kuhinjom


LUX APARTMAN FAMILY (FRANCUSKI LEŽAJ + 1 SINGLE LEŽAJ + SOFA)
Vučko 3+2 porodične sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gde se mogu smestiti još dve osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dve do tri, a maksimalan broj osoba je pet.

Opremljene su:
– Info star TV sa 160 kanala
– telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija
– besplatnim bežičnim internetom
– fenom
– mini barom
– sigurnosnim sefom


LUX APARTMAN VUČKO (FRANCUSKI + 3 SINGLE LEŽAJA)
Vučko porodične sobe sastoje se od spavaćeg dela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dve osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba.

Opremljeni su:
– Info star TV sa 160 kanala
– telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija
– besplatnim bežičnim internetom
– fenom
– mini barom
– sigurnosnim sefom

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 


JAHORINA-APARTHOTEL-VUCKO-ZIMA-2021-2022 – CENOVNIK


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .

Hotel Kompas smešten je na obodu Kranjske Gore i okružen je prostranim vrtovima i zelenim livadama.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog šetališta u Krajnjskoj Gori, udaljen oko 100 od skijališta.

Hotel je udaljen oko 100 m od centra Kranjske Gore.

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.