fbpx

HOTEL PREMIER AQUA ***** BANJA VRDNIK, WELLNESS & SPA

HOTEL PREMIER AQUA 5* BANJA VRDNIK

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Na samo 20 kilometara od Novog Sada i 70 kilometara od Beograda, na južnim padinama Fruške Gore u sastavu Nacionalnog parka, smeštena je banja Vrdnik. Blagotvorno dejstvo termalne vode ove banje povoljno utiče na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospešuje epitelizaciju.

Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umerenom kontinentalnom klimom sa 2200 sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vetrova i hladnih vazdušnih masa. Čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja.

U Vrdniku se nalazi i čuveni manastir Ravanica osnovan krajem XV veka, koji je dugo vremena čuvao mošti kneza Lazara Hrebeljanovića, dok Fruška Gora sa ukupno 17 aktivnih manastira sa pravom nosi naziv „Sveta Gora“. Na obroncima Fruške Gore, u neposrednoj blizini Vrdnika, postoje mnoge šumske „staze zdravlja“, koje omogućavaju beskrajno uživanje u dugim lepim šetnjama ovom predivnom prirodom u srcu Vojvodine.

Lokacija

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* – hotel „Premier Aqua“ je idealno mesto za Vas.

Hotelski sadržaji

Restoran sa 120 mesta, 4 aperitiv bara (Lobby bar, Premier bar, Wellness bar i Pool caffe), konferencijska sala “Vrdnička kula” (120 mesta – bioskopska postavka, sa kabinom za prevodioce), dve sale za sastanke( “Piva” i “Tara” 40 + 40 mesta), dve manje sale za sastanke (“Biljarda” 8 mesta) i “Executive” sala 14 mesta), rent-a-Car Service u okviru hotela (sa perionicom automobila) , VIP garaže.

WELLNESS & SPA CENTAR
KATARSYS – Wellness & Spa centar hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih duhovnom opuštanju i regeneraciji organizma poput spa kapsule, različitih vrsta masaže, tretmana lica i tela, depilacije, pedikira i manikira, raspolaže sa tri vrste saune: finska, bio, infra red, parnim kupatilom, vishy tuševima i relax zonom. Korišćenje pogodnosti Wellness & Spa centra za goste hotela je besplatno, dok za ostale goste cena iznosi 2.500 dinara po osobi i uključuje dobijanje ličnog ormarića, bade mantila i papuča. Hotel raspolaže sa impresivnim unutrašnjim i spoljnim bazenom sa termalnom vodom (temp. oko 31°). Unutrašnji bazen sadrži niz interesantnih bazenskih atrakcija: slapove koji omogućavaju dodatnu masažu lekovitom termalnom vodom za ramena i leđa, kao i delove sa hidro-masažnim efektima. Praktičnose može uživati u stojećem ili sedećem položaju dok voda ugodno masira i pojačava efekat regeneracije svojim mineralnim sastavom.

AQUA MEDICA sa svojim odvojenim fizio-terapeutskim prostorijama sa najsavremenijom opremom za fizikalnu medicinu i akcentom na revitalizaciji i prevenciji zdravlja, programima za regeneraciju organizma od nagomilanog stresa, kao i za prevenciju razvoja hroničnih oboljenja modernog doba, na raspolaganju su kao dodatne usluge za goste hotela.

Smeštaj

LUX SOBE
Za one koji vole konfor i prostranstvo, koji prepoznaju kvalitet i udobnost nameštaja, žele kvalitetan san, znaju da uživaju u skladu boja, jednom rečju – obožavaju apsolutnu udobnost i luksuz. Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima. Naše sobe se uređuju i nameštaju dva puta dnevno.

Lcd led tv 42″
iptv
mini bar
wifi
telefon
sef
bade mantil
papuče
fen
balkon sa setom za sedenje
EXECUTIVE SUITE
Gostima su na raspolaganju 4 Executive suite , površine 40 m2 sa prostranim terasama. Dizajn predstavlja spoj modernog i udobnosti čemu doprinosi izbor materijala i oprema vrhunskog kvaliteta. Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima. Naše sobe se uređuju i nameštaju dva puta dnevno.

Lcd led tv 42″
iptv
mini bar
wifi
telefon
sef
bade mantil
papuče
fen
balkon sa setom za sedenje

APARTMANI
Doživeti sklad ukusa i zadovoljstvo konfora u našim apartmanima nije ni malo teško. Na površini od 45m2 do 68 m2 je znalački ukomponovan prepoznatljiv stil koji pripada onima koji od prostora u kome borave traže uvek potpuno savršenstvo i uživanje. Sastoji se od dnevne i spavaće sobe, hodnika i dva kupatila.Dnevni boravak opremljen brižljivim odabirom italijanskog kvalitetnog nameštaja kao i kompletna oprema odaju luksuz, izazivaju želju za opuštanjem zahvaljujući kompletnom enterijeru. Udoban francuski krevet, prvoklasna posteljina, okruženi savršenim skladom boja garancija su očekivanog užitka. Zasigurno da prostrana kupatila opremljena tuševima i jacuzzi kadama za dve osobe sa prirodnom termalnom vodom, LCD TV-om i infra-red saunom nude potpun užitak pri boravku.

Lcd led tv 42″
lcd led tv 37″ u spavaćoj sobi
lcd led tv 17″ u kupatilu
iptv
mini bar
wifi
telefon
sef
bade mantil
papuče
fen
balkon sa setom za sedenje
termalna voda u kupatilima
parking mesto u garaži
lift iz garaže do apartmana

SUPERIOR APARTMANI
Unikatni nameštaj ručne izrade od plemenitog drveta Vas vodi u nedoživljen ugođaj konfora i luksuza u savršeno oblikovanom prostoru. Razmišljajući o stilu neodoljivi će Vas vući osećaj da se nalazite u prostoru namenjenom samo privilegovanima. Na 75 m2 prostora, brižljivo biranih detalja enterijera, smešteni su : prostor za dnevni boravak, spavaća soba, radni prostor, hodnik i dva kupatila.

Lcd led tv 42″
lcd led tv 37″ u spavaćoj sobi
lcd led tv 17″ u kupatilu
iptv
mini bar
wifi
telefon
sef
bade mantil
papuče
fen
balkon sa setom za sedenje
termalna voda u kupatilima
parking mesto u garaži
lift iz garaže do apartmana

APARTMAN PREMIER
Na površini od 152m2 predtstavljamo ponos hotela, ekskluzivni „Premier“ apartman koji se satoji od: dve spavaće sobe, dva dnevna boravka, trpezarije, radnog prostora, tri kupatila, hodnika, predprostora, 4 terase, 2 odvojena ulaza sa vlastitim liftom. U našem hotelu imamo jedan ovakav apartman.

Lcd led tv 42″
lcd led tv 37″ u spavaćoj sobi
lcd led tv 17″ u kupatilu
iptv
mini bar
wifi
telefon
sef
bade mantil
papuče
fen
4 balkona sa setom za sedenje
termalna voda u kupatilima
2 infra red saune
2 jacuzzi kade za dve osobe
hidromasažna tuš kabina
parking mesto u garaži
lift iz garaže do apartmana
vozilo sa vozačem 24h

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?
PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

WELLNES & SPA PREPORUČUJEMO

Aparthotel Kraljevi Čardaci je okružen prirodom i nudi moderni wellness i spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane. Nalaze se u Vikend naselju Nacionalnog parka Kopaonik, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare . . .

Nalazi se na obroncima pohorskih šuma, na 5,5 km od centra Maribora.

Hotel Park jedan od najluksuznijih hotela u Vrnjačkoj Banji, nalazi se na glavnoj promenadi u centru Vrnjačke Banje i svojom lepotom privlači pažnju mnogobrojnih turista. Nakon godina uloženih u rekonstrukciju i renoviranje nekadašnjeg objekta koji nije radio više od decenije, hotel Park je svojim . . .