fbpx

BOHINJ HOTEL ECO SUPERIOR 4*, BOHINJ WELLNESS AND SPA

HOTEL BOHINJ ECO SUPERIOR 4* BOHINJ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Bohinj je okružen planinama čije su padine i grebeni prošarani planinskim stazama te predstavljaju pravi raj za sve izletnike, planinare i za zahtevnije alpiniste. Razveden reljef i veoma živopisan krajolik očaraće svakog šetača ili biciklistu koji može nakon biciklističke ture ohladiti svoje noge u kristalno čistom Bohinjskom jezeru, jednom od najlepših jezera Slovenije. Bohinjsko jezero je najveće prirodno jezero u Sloveniji. Usađen u srcu Julijskih Alpa, ovaj dragulj je dragoceni prirodni izvor i istovremeno nudi beskrajne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom. Bohinj i okolina pružaju i sledeće aktivnosti: igranje tenisa i golfa, igranje košarke, fudbala, odbojke, kanjoning, veslanje i ronjenje, jahanje konja, ribolov, padobransko jedrenje i akrobatsko padobransko jedrenje, i još puno toga… Bohinj sa svojim planinskim karakterom, prirodnim lepotama i čistom prirodom pripada turistički najposećenijim zimskim odredištima u Sloveniji.

Lokacija

Smešten je na obodu Nacionalnog parka Triglav, na 6,5 km od Bohinjskog jezera i na 20 km od Bledskog jezera.

Hotelski sadržaji

Restoran, konferencijske dvorane, sale za sastanke, vodeni park, dvorana za kuglanje, wellness centar, bazen, turska sauna, finska sauna, prostorije za masažu, prostorija za odmor, velika sunčana terasa,podzemna garaža.

Smeštaj

Hotelskim gostima stoje na raspolaganju: hotelska rezidencija, predsednički apartman luksuzni apartmani, poslovni suite, porodični suite, suite za mladence, panoramski suite, porodicna soba, sobe s balkonom, sobe bez balkona.

Oprema standardne sobe: klima uređaj, kupatilo s tušem i/ili kadom, fen za kosu,LCD TV (106 cm, 42″) mini bar,sef s električnom utičnicom,telefon,žični i bežični pristup internetu.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Galerija

CENOVNIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?
PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

WELLNES & SPA PREPORUČUJEMO

Aparthotel Kraljevi Čardaci je okružen prirodom i nudi moderni wellness i spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane. Nalaze se u Vikend naselju Nacionalnog parka Kopaonik, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare . . .

Nalazi se na obroncima pohorskih šuma, na 5,5 km od centra Maribora.

Hotel Park jedan od najluksuznijih hotela u Vrnjačkoj Banji, nalazi se na glavnoj promenadi u centru Vrnjačke Banje i svojom lepotom privlači pažnju mnogobrojnih turista. Nakon godina uloženih u rekonstrukciju i renoviranje nekadašnjeg objekta koji nije radio više od decenije, hotel Park je svojim . . .