NASLOVNA

ZIMOVANJE

NOVA GODINA 2021

PROLEĆNA PUTOVANJA 2021

SRBIJA

WELLNESS & SPA

LETOVANJE 2021

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

HOTEL ERKEL DURER 4*

HOTEL ERKEL DURER 4*

 

Hotel se nalazi u jugoistočnoj niziji Mađarske, u rodnom gradu Ferenca Erkela, u banjskom gradu Đula gde vlada umerena kontinentalna klima. U blizini se nalazi Tvrđava koja je sagrađena u 15.veku. Danas jedina ravničarska tvrđava koja je sazidana od cigala. Ispred Tvrđave je jezero za plovidbu obloženo prastarim drvećem.

Hotel je jedini u Đuli koji je povezan sa direktnim toplim hodnikom sa banjskim kopleksom Tvrđave Đule (Gyulai Várfürdő) sa pet zvezdica u prelepom okruženju, sa svojih 19 bazena, u parku starom 200 godina Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima.

Sobe su standardne dvokrevetne i suite sobe, većina soba je sa balkonom. Svaka soba ima klimu, LCD TV, minibar, telefon, pristup internetu, sef. Postoje spratovi i sobe za nepušače. Suite sobe su mali hotelski apartmani sa dnevnim boravkom, klimom, LCD TV-SAT, minibar, telefon, pristup internetu, sef. Od dodatnih sadžaja u hotelu izdvajamo restoran internacionalne i nacionalne kuhinje, kafe bar koji gostima nudi veliki izbor pića i vina madjarskih regiona, atraktivan novootvoreni Wellness centar u kome su različite saune, solarijum, aroma kabine, i Termal Spa za relaksaciju, rekreaciju i lečenje.

Kupalište Varfurdo u okviru tvrdjave je kvalifikovano kao lečilište ima lekovitu vodu sastava alkalno hidrokarbonatskog-hlorida.

U lečilištu koji funkcioniše i leti i zimi gosti iz Srbije imaju mogućnost na besplatan pregled kod lekara specijaliste uz pomoć osoblja hotela koji perfektno govori srpski jezik.

Cene tretmana koje će u datoj situaciji prepisati lekar kreću se od 6,00-8,00 Eur.

U lečilištu, koji funkcioniše leti i zimi na teritoriji od oko 2000 kvadrata pored nadzora reumatologa, fizioterapeuta i sportskog lekara može se upotrebiti pakovanje muljem, lečenje magnetoterapijom, galvansko kupanje, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, lečenje tangentorom, lekovito plivanje, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika.

Ulazak u sobe: 14:00 sati, izlazak iz sobe do 10:00 sati.

U zavisnosti kapaciteta hotela postoji mogućnost i za kasnije napuštanje soba čija je cena  oko 12,00 Eur

Korišćenje zatvorene garaže: oko 3,00 Eur dnevno

Ishrana: doručak u hotelu je od 07.00-10.00, a večera od 17.00-21.00

BAZENI I WELLNESS

Kompleks bazena u Banju Djula čine 3 celine: vodeni kompleks Varfurdo koji je povezan oba dela hotela, Wellness Harmony koji je povezan sa delom Durer 4*, isto kao i novootvoreni akva park Aqua Palota koga isto tako mogu koristiti gosti dela Durer 4*.

Kupalište je kvalifikovano i kao lečilište koje ima lekovitu vodu sastava alkalno-hidrokarbonatskog-hlorida, koja je topla oko 72 °C i dolazi iz dubine od oko 2005 metara, koja je od izuzetnog dejstva na lečenje u prvom redu bolesti motorike, nervnih problema, rehabilitacije i tretmana posle nesrećnih slučajeva, ali se može upotrebiti i za lečenje ginekoloških zapaljenja

BANJSKI KOMPLEKS VARFURDO

U lečilištu, koji funkcioniše leti i zimi na teritoriji od oko 2000 kvadrata pored nadzora reumatologa, fizioterapeuta i sportskog stručnog lekara može se upotrebiti pakovanje muljem, lečenje magnetoterapijom, galvansko kupanje, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, lečenje tangentorom, lekovito plivanje, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika.

WELLNESS HARMONY

Novi Wellness Centar „Harmony”je pravo mesto za osveženje i relaksaciju. Od Wellnes i fitness usluga izdvajamo finsku i infra saunu, parnu kabinu, bazene sa raznim atrakcijama, aroma kabinu, solarijum, slanu sobu, Dermalife Spa Jet kabinu sa hidromasažom, ležaje za masažu sa JADE kamenima, teretanu.U salonima za masažu rade vrhunski maseri i maserke

AQUAPALOTA

Aqua Palota je novi deo Banje Djula koji toplo preporučujemo porodicama sa decom zbog velikog broja atrakcija. Ukupna površina je preko 6000 kvadrata od čega je skoro 900 kvadrata vodenih površina. Izdvajamo neke od sadržaja: hodnik sa vodenim strujanjem, ležeće i stojeće hidro masažere, vodopade, gejzire, porodični tobogan, „svetleći tunel” tobogan i jedinstveni “krofna” tobogan sa slajdom nagore. Za najmladje goste je izdvojen bazen za bebe i posebna prostorija namenjena za presvlačenje i higijenu.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.