fbpx

HOTEL PARK *****, VRNJAČKA BANJA, SRBIJA

HOTEL PARK***** VRNJAČKA BANJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji a i šire i tradicionalno vrlo privlačan turististički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda. Drumskom i železničkom saobraćajnicom koja dolinom Zapadne Morave spaja magistralne puteve Balkana, Beograd – Sofija i Beograd – Atina, Vrnjačka Banja je veoma dobro povezana sa svim krajevima Srbije i Crne Gore, a dobrim lokalnim putevima sa svojim sumsko-planinskim zaleđem koje čini široko podrucje očuvane prirodne sredine.

U ovaj kompleks spadaju visoke planine Kopaonik (2017m), Željin (1785m), zatim, Stolovi (1376m) i obliznji pitomi Goč (1216m). Klima je umereno kontinentalna. Uticaj obliznjih planina daje mikroklimi Vrnjačke Banje poseban karakter i čini je veoma prijatnom. Leta su umereno topla sa svežim jutrima i večerima, a zime su snegovite i bez oštrih mrazeva. Srednja godišnja temperatura je 10,5 °C, a srednja letnja 20 °C.
Poznata po mineralnoj vodi “Vrnjci” u narodu se često pominje ime Vrnjci umesto Vrnjačka Banja. Veliki izbor, vila, apartmana, privatnog smeštaja i pansionskog smeštaja ovu banju svrstavaju u najposećeniju turističku destinaciju u Srbiji. Poznata po svojim lekovitim vodama i stručnjacima za lečenje šećerne bolesti i organa za varenje, Vrnjačka Banja je centar sa najsavremenijom medicinskom službom za prevenciju, lečenje, dijagnostiku i rehabilitaciju organa za varenje i šećerne bolesti.

Vrnjačka Banja raspolaže sa sedam poznatih mineralnih izvora: Snežnik, Slatina, Topla Voda, Jezero, Borjak, Beli izvor i Vrnjačko vrelo, od kojih se za balneološku terapiju koriste četiri (Snežnik, Slatina, Topla Voda i Jezero), dok se dve flaširaju kao stona mineralna voda (Voda Vrnjci, sa izvora Topla voda i Vrnjačko vrelo).

Lokacija

Hotel Park jedan od najluksuznijih hotela u Vrnjačkoj Banji, nalazi se na glavnoj promenadi u centru Vrnjačke Banje i svojom lepotom privlači pažnju mnogobrojnih turista. Nakon godina uloženih u rekonstrukciju i renoviranje nekadašnjeg objekta koji nije radio više od decenije, hotel Park je svojim novim izgledom sa specifičnom rustičnom fasadom doprineo da Vrnjačka Banja izgleda još lepše.

Hotelski sadržaji

U sastavu hotela je i atraktivan Wellness & Spa centar – moderan, intiman, upakovan u prepoznatljivom stilu A hotela, dve konferencijske sale, À la carte restoran sa poslastičarnicom i baštom na Promenadi, pansionski restoran, kao i maštovito uređena Kuća slatkiša. Takođe, hotel poseduje sopstveni parking, koji u Vrnjačkoj Banji predstavlja ozbiljan benefit za hotelske goste.

Fasada hotela Park je rađena u stilu Ampir – vrsti poznog klasicizma u kome se koriste dekorativni elementi, uz zadržavanje stroge i monumentalne osnovne kompozicije. Mnoge palate iz doba kraljevine Jugoslavije su projektovane u ovom stilu.

Fasadu krase skulpture naše dve poslednje kraljice Marije i Aleksandre, delo vajara Miloša Komada.

Smeštaj

Hotel ima 57 smeštajnih jedinica i može da ugosti oko 130 gostiju.

STANDARD SOBA (FRANCUSKI LEŽAJ)
Gostima je na raspolaganju 20 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem. Sve ove sobe imaju francuski balkon. U pojedinim sobama je moguće dodati pomoćni ležaj.

Sadržaj smeštaja
Posluženje u sobi
Usluge pranja i peglanja
Moguć dečiji krevetić
Air condition
Privatno kupatilo i WC
Fen za kosu
Mini bar
Sef u sobi
TV
Pristup Internetu
Wi-Fi
Bade mantil
Kućne papuče


STANDARD SOBA (ODVOJENI LEŽAJEVI)
U ponudi je 13 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima. Ove sobe imaju francuski balkon. U pojedinim sobama je moguće dodati pomoćni ležaj.

Sadržaj smeštaja
Posluženje u sobi
Usluge pranja i peglanja
Moguć dečiji krevetić
Fen za kosu
Mini bar
Sef u sobi
TV
Pristup Internetu
Wi-Fi
Bade mantil
Kućne papuče


SUPERIOR SOBA (FRANCUSKI LEŽAJ)
14 superior soba imaju francuski ležaj i terasu. U pojedinim sobama je moguće dodati pomoćni ležaj.

Sadržaj smeštaja
Posluženje u sobi
Usluge pranja i peglanja
Moguć dečiji krevetić
Terasa
Air condition
Privatno kupatilo i WC
Fen za kosu
Mini bar
Sef u sobi
TV
Pristup Internetu
Wi-Fi
Bade mantil
Kućne papuče


PREMIUM SOBA
9 premium soba sa francuskim ležajem imaju terasu sa pogledom na park.

Sadržaj smeštaja
Usluge pranja i peglanja
Pogodnosti za porodice
Pogodnosti za invalide
Moguć dodatni ležaj
Moguć dečiji krevetić
Fen za kosu
Mini bar
Sef u sobi
TV
Pristup Internetu
Wi-Fi


FAMILY SOBA
U ponudi su tri tipa family soba: standard (3), superior (3) i premium (3). Standard family sobe su sa francuskim ili razdvojenim ležajevima i francuskim balkonom. Superior family sobe (francuski ili razdvojeni ležajevi) poseduju terasu. Premium family sobe sa francuskim ležajevima poseduju terase sa pogledom na promenadu. Sve family sobe su connecting sobe povezane/odvojene vratima.

Sadržaj smeštaja
Posluženje u sobi
Usluge pranja i peglanja
Moguć dečiji krevetić
Fen za kosu
Mini bar
Sef u sobi
TV
Pristup Internetu
Wi-Fi
Bade mantil
Kućne papuče


Usluga

Gostima su na raspolaganju usluge na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona uz mogućnost doplate za dodatne obroke.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u dinarima. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije…).“

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.


Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

SRBIJA PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .