NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

CLUB & HOTEL LETOONIA 4*

CLUB & HOTEL LETOONIA 4*

 

 

SVE CENE SU IZRAŽENE U EUR. OBRAČUN ARANŽMANA SE VRŠI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. 

 


PROGRAM PUTOVANJA – 11 dana /10 noćenja 1. dan BEOGRAD –DALAMAN. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Dalaman (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti. Poslednji dan DALAMAN - BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO


● Avio prevoz na relaciji Beograd - Dalaman - Beograd (čarter let); ● 10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu; ● Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj; ● usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli


U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO


● Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 €). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni); ● Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju); ● U ukupnu cenu aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadnu za gorivo, u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja; ● Fakultativni izleti, individualni troškovi putnika i međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Lokacija:

Nalazi se na poluostrvu sa tri sopstvene plaže, 4 km od Fetija, 57 km od aerodroma Dalaman Hotel ima 620 soba raspoređenih u glavnoj i zgradi i bungalovima. Renoviran je 2013-2014. godine i prostire se na površini od 165.000 m2

Smeštaj:

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, mini bar ( puni se jednom po dolasku), sef, set za kafu i čaj, telefon, kupatilo, fen, bademantil i papuče, balkon. Sobe u bungalovima: terasasto rasporedjene po čitavom kompleksu,  imaju pločice na patosu, manje su kvadradture nego sobe u glavnoj hotelskoj zgradi a oprema je ista.

Hotelski sadržaj:

U sklopu hotela se nalazi restoran, tri a la carte restorana, barovi, otvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub, relax bazen u anexu, sportovi na vodi, igralište za decu, stoni tenis, tenis, bežični internet na zajedničkim površinama, masaža. 
Sportske aktivnosti: tenis, pikado, mini golf, košarka, fitnes, stoni tenis odbojka na plaži, bilijar. 
Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 4-12 godina, Junior klub za decu od 12-17 godina, bazen za decu, igralište, mini klub, animacija. 
Usluge i aktivnosti uz doplatu: neka uvozna pića, a la carte restorani 10 eur po osobi, sef u sobi, nargile, frizer, masaža, internet, časovi tenisa i osvetljenje terena, loptice za tenis nove neotpakovane, sportovi na vodi, igraonica, telefon, servis za pranje rublja,šatl brodić do Fetija, prodavnice. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Usluga:

U hotelu je ”ultra all inclusive” 24:00h, doručak, kasni doručak, ručak, sladoled, snack od 12:00-17:00h, kafa i kolači od 17:00-18:00h, večera, noćni snack od 24:00-01:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). 

{gallery}clubhotelletoonia{/gallery}


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.