fbpx

HOTEL KIRMAN HOTELS LEODIKYA HIGH CLASS RESORT 5*, ALANJA, LETOVANJE

KIRMAN HOTELS LEODIKYA HIGH CLASS RESORT 5* ALANJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Kirman Hotels Leodikya Resort se nalazi u regiji Karaburun. Udaljen je 33 km od Alanje I 100 km od aerodroma u Antaliji.

Hotelski sadržaji

Otvoreni i zatvoreni glavni restorani na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani – Mediterranean, Ottoman House (turska kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, šoping centar, telefon, fax, rent-a-car, internet kutak i kompjuterske igre. Wi Fi je besplatan u lobiju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, đakuzi, fitnes, teren za tenis, košarku, mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji program, mini klub za decu od 4 do 12 godina. Posebno se plaća:: sportovi na vodi, sauna, masaža, osvetljenje za teniski teren, bilijar, kuglanje (u hotelu Arycanda).

Smeštaj

Hotel ima ukupno 290 soba, koje su smeštene u glavnoj zgradi od čega 188 standardnih soba površine od oko 28 m2; čini ih jedna spavaća soba sa francuskim lezajem + 1 sgl lezaj, 1 kupatilo; 65 porodičnih soba površine 40 m2 kje se sastoje od 2 spavaće sobe koje su odvojene vratima, kupatilo; 32 junior suits površine 32m2; čini ih jedna spavaća soba sa francuskim lezajem + 1 sgl ležaj + 1 kauč , 1 kupatilo;5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Standardne i porodične sobe mogu biti sa pogledom na vrt ili na more, junior suit sobe su sa pogledom na more.

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda dopunjuju se svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi Fi ( manji protok ) , balkon ili terasu.

Usluga

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, snek bar ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 02:00h, sveži voćni sok samo uz doručak, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka od sedam noći.

UAI koncept ne uključuje: sveže voćne sokove, uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sladoled, nargilu, sobnu uslugu, pića u Cafe Pub-u od 02:00h do 08:00h.

Plaža

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci se ne naplaćuju.

Galerija

CENOVNIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

PROGRAM PUTOVANJA ANTALIJA

PROGRAM PUTOVANJA – 8 dana (7 noćenja);11 dana (10 noćenja); 15 dana (14 noćenja)
1. dan BEOGRAD – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
11. dan ANTALIJA – BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

● Avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija – Beograd (čarter let);
● 10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
● Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj;
● Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 €). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
● Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju);
● Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.

CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

● Fakultativni izleti, individualni troškovi putnika i međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

TURSKA PREPORUČUJEMO

Hotel Azak se nalazi na peščanoj plaži Kleopatra, 800 m do centra grada i 120 km od aerodrome u Antaliji. Hotel ima 62 sobe i renoviran je 2011. godine.

Kleopatra Blue Hawaii Hotel se nalazi u Alanji preko puta Kleopatrine plaže. Udaljen je 1km od centra Alanje i 118km od aerodroma u Antaliji.

Smešten je u centru Alanje. Udaljen je 120km od aerodroma u Antaliji.

Hotel se nalazi u Obakoy regiji. Udaljen je 2,5 km od centra Alanje i oko 120 km od aerodroma Antalija. Plaža je udaljena 450m od hotela.

Smešten je u regiji Konakli. Udaljen je oko 12km od Alanje i 110km od aerodroma u Antaliji.

Smešten je u regiji Okurcalar i udaljen je oko 33 km od Alanje i oko 90 km od aerodroma u Antaliji.

Hotel Wien se nalazi 50 metara od plaže, u gradu Alanja na lepoj lokaciji, svega 750 m od najužeg centra grada. Hotel ima 51 sobu sa pogledom na more. Ima svoj deo peščane plaže preko puta hotela, a od iste ga deli ulica sa saobraćajem.

Royal Alhambra Palace 5* hotel se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je oko. 5 km od Side i oko. 48 km od aerodroma Antalija.

Kahya Resort Aqua & Spa 5* se nalazi u Konakli regiji, udaljen je oko 110 km od aerodroma u Antaliji i oko 16km od Alanje. Renoviran je 2015.