fbpx

THAPSUS BEACH RESORT 4*, MAHDIJA, LETOVANJE

THAPSUS BEACH RESORT 4* MAHDIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

TUNIS VAS ISČEKUJE, SA SJAJNOM PONUDOM!

Cena ne uključuje dodatni popust!

Na dole navedenu cenu, dodatni popust na hotel do – 15% do 30.06.2022. – VAŽI ZA OGRANIČENI BROJ SOBA!

Molimo Vas da pozivom agenciji proverite koliki popust možete ostvariti!!!

 

Lokacija

Direktno na prelepoj peščanoj plaži, oko 6km od centra Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42 km, a od aerodroma u Tunisu 210 km.

Hotelski sadržaji

poluolimpijski spoljašnji bazen sa dva tobogana, unutrašnji bazen, prostran lobi, glavni restoran „Thapsus“ (švedski sto, samoposluživanje), à la carte restorani: tuniški, italijanski i „Leptus“. Hotel ima 7 barova: snek bar, bar na plaži, pored bazena, u diskoteci, mavarski kafe i „Hanibal” bar. Dnevni animacioni i noćni šou programi su organizovani od 10.00 do 24.00 h.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 410 soba i suitova, do kojih se stiže uz pomoć 3 lifta. Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, balkon, telefon, TV sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, mini bar i fen.

Usluga

All inclusive, sve uključeno, prema hotelskim pravilima, posluživanje po principu švedskog stola. U cenu je uključeno: doručak 06.00-10.00h, doručak u snek baru 10.00-11.00 h, ručak 12.30-14.00, večera 18.30-20.00, kasnija večera 20.00-21.30, italijanski i tuniški restoran dva puta tokom boravka. Pića uključena u cenu: mineralna voda, filter kafa, čaj, mleko, kakao, sokovi i vino kuće. U snek baru 12.00-15.00 h: salate, pice, testenine, gazirana pića, pivo, vino, sokovi, voda. U „Hanibal“ baru 09.00-24.00: mineralna voda, kafa, čaj, kako, mleko, gazirani i obični sokovi, pivo, vino, aperitivi, lokalna alkoholna pića. U baru pored bazena 10.00-23.00: gazirana pića, voda, sok, neke vrste koktela. U baru na plaži 10.00-18.00: voda i sokovi. Napomena: sokovi uključeni u cenu su od koncentrata, nisu ceđeni.

Plaža

Privatna peskovita plaža, ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Galerija

CENOVNIK

Thapsus Beach Resort 4* Mahdia


PROGRAM PUTOVANJA AIR SERBIA

1. dan – BEOGRAD – TUNIS 1. dan – BEOGRAD – MONASTIR – Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod Šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona dan pred put. Predviđeno poletanje aviona u 12:30 h. Direktan čarter let za Monastir (oko 2 sata). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10. ili 11. dan TUNIS (Mahdija, Skanes, Monastir, Sus, Port El Kantaoui, Jasmin Hamamet, Hamamet) – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
11. ili 12. dan MONASTIR – BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 12h . Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

● Avio prevoz na relaciji Beograd – Monastir- Beograd; sa uključenim koferom od 23 kg i ručnim koferom od 5 kg
● 7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
● Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Tunisu;
● Aerodromske i sigurnosne takse sa svim doplatama Tunis Air: 89 €. Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
● Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

● Boravišna taksa 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela. (1 TND = 0,32 EUR, po kursu iz februara 2020.),
● fakultativni izleti,
● individualni troškovi putnika,
● međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE

● Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
● Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji.
● U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni – klasičan nacin usluživanja, izbor dva do tri jela.
● Popusti za decu i odrasle osobe na pomocnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe.
●Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika.
● U ukupnu cenu aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadnu za gorivo, u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržiš!tu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
● Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Tunis. Potreban je pasoš koji važi 3 meseca po povratku. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu njihove države i Tunisa. Svi su u obavezi da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije, jer im u protivnom pogranične vlasti neće dozvoliti da napuste zemlju. Ovo se posebno odnosi na putnike sa pasošima Crne Gore, Makedonije, BiH i Hrvatske sa kojima se ovaj slučaj često događa.
● Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
● Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, nasilje, saobraćajna nezgoda i sl.) obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite (predstavnik agencije je ovlašćen da pomogne u posredovanju između putnika i nadležnih organa).


MAPA LOKACIJE

TUNIS PREPORUČUJEMO

Hotel se nalazi u mestu Jasmin Hamamet na samo 200m od peščane plaže.

Hotel se nalazi u centru Susa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta.

Smešten u prelepim vrtovima na peščanoj plaži u mestu Skanes. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 50 minuta, a od Monastira 10 minuta.

Od starog centra grada udaljen je 3 km, od aerodroma u Monastiru oko 52 km, a od aerodroma Cartage u Tunisu oko 217 km. U neposrednoj blizini se nalaze restorani i prodavnice, a laganom šetnjom brzo se stiže i do živopisnog starog dela grada.

Nalazi se na oko 3km od čuvene marine i centra mesta Port El Kantauia dok je grad Sus udaljen 12km. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 30km, a od aerodroma Tunis Cartage 140km.

Hotel se nalazi blizu centra Port El Kantaoui i marine. Od aerodroma je udaljen oko 30 km, a od grada Sus oko 7 km.

Ovaj prostrani hotel nalazi se na samom ulazu u grad Sus. Izlazi na sopstvenu peščanu plažu. U blizini se nalaze noćni klub, prodavnice, restorani. Medina u Susu udaljena je 5 km, aerodrom u gradu Tunis 150km, a aerodrom u Monastiru 20km.

Hotel se nalazi u Monastiru, udaljen svega 1 km od Habib Bourguiba međunarodnog aerodroma (transfer autobusom traje oko 7-8 minuta), 80 km od aerodroma Enfida ili 50 minuta vožnje autobusom, 15 km od grada Sousse, 24 km od Port El Kantoui-a, dok je glavni grad Tunis i njegov aerodrom udaljen 180 km . . .

Hotel je udaljen oko 4 km od grada Mahdie i njene živopisne luke. Aerodrom u Tunisu, Cartage, udaljen je 218 km, a u Monastiru 44 km.

Hotel se nalazi na ulasku u Sus, od starog dela grada (medine) udaljen je oko 5km. Izlazi da peščanu plažu „Las Vegas“, u blizini hotela je popularni noćni klub „BoraBora“, veći broj prodavnica, restorani. Aerodrom u Tunisu je na 150km udaljenosti, a monastirski aerodorm 20km.

Nalazi se 4km od centra Susa, oko 6km od port El Kantauia, 20km od aerodroma u Monastiru, 165km od aerodroma u Tunisu.

U centru Port el Kantaouia, 7 km udaljen od Susa, 23 km od aerodroma u Monastiru, 142 km od aerodroma u Tunisu.

Hotel Occidental Concorde Marco Polo nalazi se u letovalištu Jasmin Hamamet, direktno na peščanoj plaži, oko 8 km od starog grada u Hamametu. Od aerodroma u Tunisu je udaljen oko 60 km, a od aerodroma u Monastiru oko 95 km.

Nalazi se u Jasmin Hamametu, od plaže ga deli ulica. U okolini hotela se nalaze prodavnice, restorani i veliki gradski akva park. Do marine se stiže kraćom šetnjom, a čuvena medina u Hamametu udaljena je 11km. Aerodorm u gradu Tunis je 75km od hotela, a monastirski aerodrom 96 km.

Hotel Barcelo Concorde Green Park Palace nalazi se u vrtu površine 50.000 m2, direktno na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta. Od centra Susa je udaljen oko 10 km, od aerodroma u Monastiru 29 km i od aerodroma u Tunisu 140 km. Autobuska stanica . . .

Hotel se nalazi na oko 3 km od centra Susa, aerodrom u Monastiru, udaljen je oko 17 km od hotela.

Iberostar Diar El Andalous nalazi se direktno na peščanoj plaži, oko 1 km od marine i centra Port El Kantaoui-a, 10 km od Susa, 25 km od aerodroma u Monastiru, 140 km od aerodroma u Tunisu.

Hotel se nalazi u letovalištu Mahdia, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 60 km.

Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Jasmin Hammamet, na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 45 km.

Hotel se nalazi u samom centru Jasmine Hamameta, nedaleko od peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 200m od zabavnog parka Carthage Land, 1km od pokrivenog turističkog klizališta i marine i 9km od centra Hammameta. Dva golf terena su udaljena svega 6km od hotela. Transfer od aerodroma u . . .

Mali, elegantan hotel, intimne i prijatne atmosfere. Nalazi se u jednoj od glavnih ulica, nedaleko od nove medine. Ima sopstvenu plažu koja je od hotela udaljena oko 400m.Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 1 sat, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po.

Hotel je građen u špansko-mavarskom stilu. Nalazi se u blizini marine u Port El Kantaouiu. Udaljen je oko 3km od marine, 2km od golf terena “El Kantaoui” i 8km od centra Soussea. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide i Monastira oko 40 minuta.

Nalazi se na peščanoj plaži na oko 3km od čuvene marine i centra mesta Port El Kantui, dok je grad Sus udaljen 15km. Aerodrom u Monastiru udaljen je oko 30km , dok je Cartage aerodrom u glavnom gradu Tunis udaljen 140km. Reč je o izuzetno luksuznom hotelu, prilagođenom potpunom opuštanju i odmoru.

Hotel se nalazi izmedju Soussa i Monastira, lociran direktno na pescanoj plaza. Grad Sousse je udaljen 11 km a mesto Port El Kantaoui 21 km. Najblizi medjunarodni aerodrom, Habib Bourguiba u Monastiru, je udaljen 4,4 km .