fbpx

BELLEVUE 4*, OHRID, LETOVANJE

HOTEL BELLEVUE 4* OHRID

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave. Za pravoslavne Makedonce Ohrid je duhovno i nacionalno središte Makedonije. Upravo ovde su Sveti Kliment i Naum u 9. veku osnovali prvi slovenski univerzitet. Ohrid je u 10. veku postao prestonica Samuilovog carstva, a ohridski biskup nezavisni patrijarh. Obnova Ohridske nadbiskupije 1958. godine i njena nezavisnost od Srpske pravoslavne crkve (1967.) bili su značajni koraci na putu ka savremenoj, samostalnoj naciji. Samo Ohridsko jezero, tektonskog karaktera, jedno je od najstarijih na svetu. Budući da je duboko 294 m, ujedno je i najdublje jezero na Balkanu.

Lokacija

Smešten na obali Ohridskog jezera, 7 km od centra grada u raskošnom zelenilu. Renoviran je 2007 god, i sastavni je deo Metropol Lake Resort-a.

Hotelski sadržaji

Recepcija, info desk, aperitiv bar, Gallery bar, letnja terasa, noćni klub Taboo, butik, otvoreni bazen za odrasle, dečji bazen, teren za mali fudbal, košarku i odbojku na plaži, 2 teniska terena, bar na bazenu, bar na plaži, besplatan parking. Renoviran je 2007 god, i sastavni je deo Metropol Lake Resort-a. Gosti se mogu opustiti na letnjoj terasi sa pogledom koji oduzima dah, kao i u nekoliko barova na plaži i u samom hotelu. Plaža koja je duga 800 metara se nalazi pored hotela i opremljena je ležaljkama i suncobranima, kabinama za presvlaćenje, barovima i toaletima.
Lezaljke na plazi i oko bazena nisu ukljucene u cenu.

Smeštaj

Sve sobe imaju telefon, televizor, radio, mini-bar i sopstveno kupatilo.

Usluga

Polupansion (doručak i večera- švedski sto).

Plaža

Na obali jezera.

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

Tip smeštaja

Usluga od 01.04.

do 01.07.

od 01.07.

do 23.07.

Od 23.07

Do 09.08

od 09.08.

do 16.09

Od 16.09

Do 31.10

Soba (2+1)

polupansion 37 39 45 39 37
Jednokrevetna soba (1+0) polupansion 51 54 61 51

51

Doplate → turistička  taksa 1,00 eur dnevno po osobi (deca do 12 godina ne plaćaju)

Minimum boravka 3 noći. Kraći boravak  10%.

Popusti → dete do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe GRATIS  (nema lezaj) ; dete 6 do 10 godina na sopstvenom  ležaju 50 %; treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 30%;

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


SEVERNA MAKEDONIJA PREPORUČUJEMO

Hotel Sileks se nalazi u turističkom kompleksu Sveti Stefan, oko 4 km od Ohrida na sopstvenoj plaži. Smešten između kristаlno plаve jezerske vode i zelenilа borove šume, idealan je odabir za one koje žele da se okušaju u planinskom i jezerskom turizmu.

Moderan i dobar hotel, idealno mesto za one koji žele da budu u gradu i blizu jezera. Nalazi se u veoma lepom delu pored jezera, samo nekoliko minuta udaljen od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na jezero i Samuilovu tvrđavu.

Smešten na obali Ohridskog jezera, 7 km od centra grada u raskošnom zelenilu. Renoviran je 2007 god, i sastavni je deo Metropol Lake Resort-a.

Smešten je na samoj obali jezera. Ima sopstvenu plažu koja je okružena visokom liticom. Od grada Ohrida je udaljen 4 km. Ambijent u kome se nalazi spada među najatraktivnije u Ohridu, čemu doprinosi i okolina prekrivena borovom šumom. Jedinstven hotel koji ima istoriju dugu pola veka.

Hotel se nalazi samo 3 kilometara od centra grada i na 11 km od aerodroma Ohrid, uz samu plažu. Gosti hotela mogu uživati na sunčanoj terasi odakle se pruža predivan pogled na jezero i obližnje planine.

Hotel udaljen 7 km od centra Ohrida, otvoren je kao dodatak hotelu Metropol 1986, sa kojim je povezan pasarelom i čije sadržaje gosti hotela Turist mogu da koriste. U potpunosti je renoviran 2007 god. Odmah pored hotela se nalazi teren za košarku

Hotel Riviera je smešten na obali Ohridskog jezera, blizu Starog grada, na lokaciji sa koje se pruža živopisan panoramski pogled na jezero, Stari grad i čuvenu Samuilovu tvrđavu. Hotel je udaljen 3 minuta od plaže, i 100 m od centralnog trga u Ohridu.

Hotel Izgrev Spa & Aquapark se nalazi u prelepoj borovoj šumi, na obali Ohridskog jezera. Potpuno je renoviran 2014. godine Prostire se na površini od 90000 m2, sa 500 m dugom privatnom plažom koja je udaljena 20 m od hotela. Udaljen je oko 5 km od Struge, oko 15 km od aerodroma Ohrid i oko 20 . . .

Na samoj obali slikovitog Ohridskog jezera, u centru grada.