fbpx

SUNRISE BEACH HOTEL 4*, PROTARAS, LETOVANJE

KIPAR-PROTARAS-LETOVANJE-RANI BUKING-2021

HOTEL SUNRISE BEACH HOTEL 4 PROTARAS

CENOVNIK GALERIJA MAPA

PROTARAS je manje letovalište na jugoistoku ostrva u neposrednoj blizini granične linije izmedju grčkog i turskog dela ostrva i pripada okrugu Famagusta. Smatra se dobrim izborom letovanja za mirniji porodični odmor. Odlikuje se izvanrednim peščanim plažama. Jedna od njih je „Figovogo“ – smokvino drvo, koja je već godinama nagradjivana plavom zastavicom. Vrlo je popularno mesto zbog mekog, belog peska, prozračne vode i parkova sa egzotičnim cvećem.…

Lokacija

Hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Kipra u mirnom okruženju nadomak jedne od najlepših peščanih plaža. Od aerodroma Larnaka udaljen je 45 km. Zlatno žuti pesak, plavo kristalno more i prelepo uređen vrt koji okružuje hotel, kao i mnoštvo usluga i sadržaja daju mu epitet idealnog mesto za odmor. A na samo par minuta hoda dolazi se do glavne ulice u Protarasu u kojoj ima mnoštvo prodavnica , restorana i kafića.

Hotelski sadržaji

Recepcija, 4 restorana koji služe internacionalnu kuhinju, 4 bara, Spa centar (sauna, masaža,parno kupatilo), 3 bazena (spoljašnji, unutrašnji grejani i dečiji), za sve goste obezbeđene su ležaljke i suncobrani, Aquarius Health klub – fitnes centar, teren za skvoš, teniski teren, klub za decu, animacija za decu..

Smeštaj

Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu ,klimu, Sat TV, set za kafu i čaj, balkon, besplatan internet, mini bar, sef

Usluga

Polupansion

Plaža

Peščana

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

KIPAR-PROTARAS-LETOVANJE-RANI BUKING-2021

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


KIPAR PREPORUČUJEMO

Ovaj izuzetan hotel smešten je na dugoj peščanoj plaži u zalivu Nissi, 3 km je udaljen od centra Aja Nape,40 km od aerodroma u Larnaki.

Smešten na 300 m od plaže ovaj hotel pruža mnogobrojne mogućnosti za idealan odmor kako zbog lokacije tako i zbog blizine centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 40 km.

Hotel se nalazi u blizini poznate plaže Nisi u Aja Napi. Centar grada je udaljen 3 km, a od međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km od hotela.

Ovaj moderan, porodični hotel nalazi se na gradskoj plaži nedaleko od živopisne male ribarske luke u Aja Napi. U blizini hotela mogu se naćii mnogobrojni restorani, prodavnice, šetalište ..

Nalazi se pored peščane plaže u Aja Napi i nudi pogled na rt Greko i na živopisnu luku

Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih plaža na Kipru – Mekenzi plaža (prelazi se ulicaa). Od aerodroma je udaljen oko 5 km i 4 km od centra Larnake.

Lociran je na plaži u blizini hotela Four Seasons i blizu antičkog grada Amatusa. Od centra Limasola udaljen je oko 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km.