fbpx

CORAL BEACH HOTEL & RESORT 5*, CORAL BAY, LETOVANJE

HOTEL CORAL BEACH HOTEL & RESORT 5* CORAL BAY

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Pafos je najprestižnije i najelitnije letovalište Kipra.Odlični klimatski uslovi, egzotična priroda, bogato kulturno nasleđe, privlače ogroman broj turista. Smešten između mora i planine Trodos, Pafos je u prvom redu poznat kao rodno mesto boginje Afrodite. U blizini grada, u moru je obeleženo mesto, gde se ona prema navodima mitologije, pojavila iz morske pene. U gradu su i mnogobrojni arheološki ostaci s početka naše ere kao i vrsni mozaici koji savršeno oslikavaju stepen razvitka tog perioda. Hoteli su uglavnom smešteni uz obalu. Odlikuje ih visoki nivo usluga. To podrazumeva i sopstvene plaže. Obala je pored grada kamenita pa ulaz u vodu nije uvek pogodan. Najlepša peščana plaža je u zalivu Koral Bej i smatra se ujedno, jednom od najboljih u zemlji. U Pafos dolaze uglavnom bogati turisti iz celog sveta jahtama koje mogu da usidre u velikoj marini. Pafos nije orijentisan na dečiji odmor, u luksuznim hotelima nema animacija niti programa za njih. Infrasruktura je savršena a restorani prvoklasni. Pravi luksuzan letnji doživljaj.

Lokacija

Kompleks Coral Beach hotel & Resort je smešten u Koralnom zalivu (Coral Bay) na ivici poluostrva Akamas na 500 m od prirodne peščane plaže i male hotelske luke. Glavne znamenitosti Pafosa, uključujući Vizantijski muzej i tvrđavu Saranta Kolones, udaljene su 20 minuta vožnje od kompleksa. Međunarodni aerodrom u Pafosu udaljen je 25 minuta vožnje, a u Larnaki 150 km.

Hotelski sadržaji

Hotel poseduje 4 bara i 6 restorana u kojima se služe jela kiparske i internacionalne kuhinje. U taverni Limani, smeštenoj pored plaže i privatne hotelske luke, može se uživati u jelima od sveže ribe, specijalitetima lokalne kuhinje i tradicionalnim narodnim plesovima.

Spa centar Esthisis nudi masažu, telesne obloge i kozmetičke tretmane. Pored toga ima saunu, parno kupatilo i hidromasažnu kadu. Na raspolaganju su teretana, teniski teren i dečiji klub sa nadzorom, interaktivnim igrama, aktivnostima i filmovima. Hotel poseduje dva otvorena bazena, jedan sa toboganima, kao i jedan zatvoreni bazen.

Smeštaj

Sobe i apartmani imaju kupatilo sa fenom, klimu, SAT TV, besplatan Wi Fi , set za kafu i čaj, sef, mini bar, balkon/terasa.

Usluga

Polupansion uz mogućnost doplate za all inclusive

Plaža

Peščana 500 m od hotela

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


KIPAR PREPORUČUJEMO

Ovaj moderan, porodični hotel nalazi se na gradskoj plaži nedaleko od živopisne male ribarske luke u Aja Napi. U blizini hotela mogu se naćii mnogobrojni restorani, prodavnice, šetalište ..

Ovaj izuzetan hotel smešten je na dugoj peščanoj plaži u zalivu Nissi, 3 km je udaljen od centra Aja Nape,40 km od aerodroma u Larnaki.

Smešten na 300 m od plaže ovaj hotel pruža mnogobrojne mogućnosti za idealan odmor kako zbog lokacije tako i zbog blizine centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 40 km.

Hotel se nalazi u blizini poznate plaže Nisi u Aja Napi. Centar grada je udaljen 3 km, a od međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km od hotela.

Nalazi se pored peščane plaže u Aja Napi i nudi pogled na rt Greko i na živopisnu luku

Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih plaža na Kipru – Mekenzi plaža (prelazi se ulicaa). Od aerodroma je udaljen oko 5 km i 4 km od centra Larnake.

Lociran je na plaži u blizini hotela Four Seasons i blizu antičkog grada Amatusa. Od centra Limasola udaljen je oko 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km.