fbpx

ATHENA BEACH HOTEL 4*, PAFOS, LETOVANJE

KIPAR-PAFOS-LETOVANJE-RANI BUKING-2021 KIPAR 01.11.2021-01.04.2022.

HOTEL ATHENA BEACH HOTEL 4* PAFOS

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Pafos je najprestižnije i najelitnije letovalište Kipra.Odlični klimatski uslovi, egzotična priroda, bogato kulturno nasleđe, privlače ogroman broj turista. Smešten između mora i planine Trodos, Pafos je u prvom redu poznat kao rodno mesto boginje Afrodite. U blizini grada, u moru je obeleženo mesto, gde se ona prema navodima mitologije, pojavila iz morske pene. U gradu su i mnogobrojni arheološki ostaci s početka naše ere kao i vrsni mozaici koji savršeno oslikavaju stepen razvitka tog perioda. Hoteli su uglavnom smešteni uz obalu. Odlikuje ih visoki nivo usluga. To podrazumeva i sopstvene plaže. Obala je pored grada kamenita pa ulaz u vodu nije uvek pogodan. Najlepša peščana plaža je u zalivu Koral Bej i smatra se ujedno, jednom od najboljih u zemlji. U Pafos dolaze uglavnom bogati turisti iz celog sveta jahtama koje mogu da usidre u velikoj marini. Pafos nije orijentisan na dečiji odmor, u luksuznim hotelima nema animacija niti programa za njih. Infrasruktura je savršena a restorani prvoklasni. Pravi luksuzan letnji doživljaj.

Lokacija

Nalazi se oko 1.5 km od centra Pafosa u neposrednoj blizini luke I pored plaže Kato Pafos. Nedaleko se nalazi i arheološko nalazište, kao i niz prodavnica , kafića i restorana.

Hotelski sadržaji

Recepcija, tri restorana, tri bara, internet , menjačnica, zlatara, mini market, frizerski salon, dečije igralište, dečiji klub, soba za igru, soba za čitanje, hemijsko čišćenje, parking, tri bazena, dva dečija bazena, tobogan, zatvoreni bazen (koji se greje u zimskom period) , zatvoreni i otvoreni Jacuzzi, Elixir SPA centar (sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaža, kao i izbor profesionalnih masaža i tretmana za telo, aromaterapija i drugih tretmana) teniski teren, stoni tenis, teretana.

Smeštaj

Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, bademantilom i papučama, klimu i grejanje , LCD televizor sa ravnim ekranom, radio, internet (uz doplatu), telefon, sef (uz doplatu), aparat za čaj i kafu, frižider (mini bar) i balkon sa pogledom na vrt ili more.

Usluga

Polupansion, mogućnost doplate za all inclusive

Plaža

Peščano – šljunkovita

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

KIPAR-PAFOS-LETOVANJE-RANI BUKING-2021

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete

drugo dete

treće dete

četvrto dete

peto dete

šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


KIPAR PREPORUČUJEMO

Ovaj moderan, porodični hotel nalazi se na gradskoj plaži nedaleko od živopisne male ribarske luke u Aja Napi. U blizini hotela mogu se naćii mnogobrojni restorani, prodavnice, šetalište ..

Ovaj izuzetan hotel smešten je na dugoj peščanoj plaži u zalivu Nissi, 3 km je udaljen od centra Aja Nape,40 km od aerodroma u Larnaki.

Smešten na 300 m od plaže ovaj hotel pruža mnogobrojne mogućnosti za idealan odmor kako zbog lokacije tako i zbog blizine centra Aja Nape. Od aerodroma u Larnaki udaljen je 40 km.

Hotel se nalazi u blizini poznate plaže Nisi u Aja Napi. Centar grada je udaljen 3 km, a od međunarodni aerodrom Larnaka nalazi se na 34 km od hotela.

Nalazi se pored peščane plaže u Aja Napi i nudi pogled na rt Greko i na živopisnu luku

Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih plaža na Kipru – Mekenzi plaža (prelazi se ulicaa). Od aerodroma je udaljen oko 5 km i 4 km od centra Larnake.

Lociran je na plaži u blizini hotela Four Seasons i blizu antičkog grada Amatusa. Od centra Limasola udaljen je oko 8 km, a od aerodroma u Larnaki 75 km.