fbpx

CORINTHIA BAŠKA SUNNY HOTEL BY VALAMAR 3*, KRK, LETOVANJE

CORINTHIA BAŠKA SUNNY HOTEL BY VALAMAR 3* KRK

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Ostrvo Krk – Najveće ostrvo u Hrvatskoj, smešteno u Kvarnerskom zalivu, koje je od 1980. godine Krčkim mostom povezano s kopnom. Danas Krk nudi sliku turističke raznovrsnosti. Priroda s tipičnim mediteranskim krajolikom, uske uličice koje vode do nekog od mnogih spomenika culture i slikovite šljunkovite plaže daju Krku izgled koji baštini vekovima.

Lokacija

Hotelski kompleks Corinthia sastoji se od tri medusobno povezana dela. Smešten je uz veliku plažu i sagraden je u tri faze. Zajedno sa svojom središnjom jezgrom, završenim 1999. godine, predstavlja srce turizma u ovom delu Jadrana. Stalno obnavljanje hotela s ciljem pružanja usluge najvišeg kvaliteta, probrana i raznovrsna gastronomska ponuda zajedno sa rekreacijskim sadržajem, nagrađeni su sve brojnijim dolascima gostiju.

Hotelski sadržaji

Aperitiv bar, terasa, klimatizovani a la carte restoran bistro Funtana; animacijski program u visokoj sezoni na otvorenom bazenu wellness centra. U hotelu se nalazi i wellness centar (zatvoreni i otvoreni slatkovodni bazeni, beauty centar, masaža, sauna i fitness, mini disco, celodnevna animacija.

Uz doplatu: wellness centar (saune s whirlpoolom), masaže, beauty centar i solarijum, ležaljke na bazenu, ogrtac i peškir na bazenu, pool bar, parking.

Bez nadoplate: korišcenje otvorenog i zatvorenog bazena, fitness, animacija, WI-FI internet.
SPORT I ZABAVA: oznacenaa šetališta na više od 90 km; uz do platu: mini golf, stoni tenis, sportovi na vodi, najam bicikla.
ZA NAJMLAĐE: decji klub, decje igralište, dečji bazeni.

Smeštaj

Sve sobe su klimatizovane i od sadržaja imajuC tuš/WC, SAT TV, telefon, WI-FI, sef, kupatilo, fen za kosu. Porodicne sobe imaju dva pomocna kreveta. Vecina soba ima balkon.

Usluga

Polupansion, bife dorucak i vecera sa ukljucenim picem iz automata: pivo, vino, sok i voda.

Plaža

Prostrana šljunkovita, duga 2 km, pogodna za decu.

Galerija

CENOVNIK

Hotel Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj na bazi odredjene usluge. Servis – švedski sto – samoposluženje.
Korišćenje otvorenog bazena
Wi Fi internet

DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1.35 eur osoba/ dan- plaća se na licu mesta, deca od 0-11 godina ne plaćaju, deca od 12-17 godina placaju 0.7 eur-plaća se na recepciji
Kraći boravak od minimalnog – cena se uvećava 20% po osobi/danu
Parking – 2 eur dnevno
Dečiji krevetac – na upit- besplatno

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Treća i četvrta osoba ( i deca i odrasli) na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 i 1/2+2 sobama – ima popust 100%
Deca do 11 godina na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi sa dve odrasle osobe – 100% popusta
Deca od 12 i vise godina kao i odrasli na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi imaju 10% popusta


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE