fbpx

HOTEL VITALITY PUNTA 4*, MALI LOŠINJ, LETOVANJE

HOTEL VITALITY PUNTA 4* MALI LOŠINJ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Mali Lošinj je najveće naselje na ostrvu Losinj, smešten u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovog ostrva. Nekada gradić pomorskih kapetana, danas je poznato turističko mesto.

Lokacija

Nalazi se u mestu Veli Lošinj, oko 4km od Malog Lošinja.
Smešten iznad mora, na lokaciji koja oduzima dah, Vitality Hotel Punta oaza je opuštajućeg, lekovitog odmora. Posebno osmišljeni Health & Fitness programi aktivnog odmora sprovode se pod nadzorom stručnjaka, uz moderan spa centar s bogatim relax sadržajima, unutrašnjim i bazenima na otvorenom, pružaju novu dimenziju odmora.Mirisno okruženje ostrva dodatno osiguravaju i hotelski vrtovi bogati lekovitim i aromatičnim biljem koje se koristi u dekoraciji, ali i gastronomiji hotela.

Hotelski sadržaji

Restoran, bar pored bazena i teniskih terena kao i na plaži, wellness i fitness centar, unutrašnji i bazeni na otvorenom, kongresna sala, parking uz doplatu…
Posebnost hotela je u posebno osmišljenom sadržaju Vitality Zone koja uz unutrašnji i bazen na otvorenom sa sunčalištem, relax delom, wellness i beauty, nudi posebno osmišljene programe individualnih i grupnih vežbi. Gostima su na raspolaganju i usluge lekara interniste i nutricioniste. U blizini hotela se nalazi 13 teniskih terena kao i tereni za ostale sportove.

Smeštaj

Hotel svojim gostima pruža smeštaj u moderno opremljenim, udobnim dvokrevetnim sobama s pogledom na mirisnu borovu šumu ili plavo morsko prostranstvo. Dodatnu udobnost nudi i kroz 45 komfornih apartmana, svi s pogledom na more.

Sadržaji svih hotelskih jedinica:

Većina soba je sa balkonom, klima (hlađenje i grejanje) za individualno upravljanje, telefon, Sat – TV, fen za kosu, prirodna kozmetika bez veštačkih dodataka, mini bar, sef, internet priključak i wi fi, ogrtač i papuče, peškir za plažu po osobi i torba za plažu, room servis.

Standard i Superior sobe
Raspolažu s dva odvojena kreveta. Većina soba je s balkonom. Tek manji broj soba na park strani nema balkon, ali zato velika staklena površina omogućava mnogo dnevnog svetla. Postoji i mogućnost povezivanja soba, a deo soba je prilagođen osobama s posebnim potrebama.

Apartmani
Hotelski apartmani (suite) su prostrani, elegantno uređeni u toplim bojama drveta i tonovima ruzmarina. Dnevni boravak povezan je sa spavaćom sobom i obe prostorije imaju izlaz na balkon s jedinstvenim pogledom na Kvarner, Velebit i dalmatinska ostrva. Sofa u dnevnom boravku može se prilagoditi u krevet za dve osobe pa suite može ugostiti četiri osobe.

Usluga

Usluga prehrane u hotelu obuhvata noćenje s doručkom i polupansion. Hotelski restoran Olea nudi bogati buffet doručak, ručak i večeru od najfinijih svežih, visokokvalitetnih namirnica. Pored toga, Vitality Hotel Punta svojim gostima omogućava i izbor celovitih, uravnoteženih obroka spremljenih po načelima mediteranske, ali i makrobiotičke kuhinje.

Plaža

Plaža ima plavu zastavicu, kamenita sa ravnim pločama za sunčanje. Udaljna je od hotela oko 100m.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE