fbpx

VALAMAR PADOVA 4*, RAB, LETOVANJE

HOTEL VALAMAR PADOVA 4*, RAB, HRVATSKA OSTRVA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Ostrvo Rab – je smešteno u Kvarnerskom zalivu između ostrva Krka na severozapadu i Paga na jugoistoku. Na ostrvu je nekoliko manjih mesta, koja su uglavnom smeštena na njegovoj južnoj strani, jer je taj deo veoma prijatne klime, te se upravo tu nalazi možda najlepša šuma crnike na Mediteranu. Rab se ubraja u najsunčanije delove Europe.

Lokacija

Novouređeni hotel Padova oduševljava svojim savremenim dizajnom i zadivljujucim pogledom na more i stari grad Rab. Od cetra starog grada udaljen je svega dvadesetak minuta prijatne šetnje ili jedne minute vožnje brodom, od mora i plaže oko 50 m.

Hotelski sadržaji

Hotelski show-cooking restoran s ponudom bife dorucka i vecere, food & Lounge bar s ŕ la carte ponudom, lobby bar, otvoreni slatkovodni bazen, unutrašnji slatkovodni bazen – otvoren od 01.09. do 30.06.
ležaljke i suncobrani pored bazena (bez doplate), Wellness & beauty centar ukupne površine (1200 m2), SPA ZONA (finska sauna, bio sauna, tursko kupatilo, infra crvena sauna), soba za opuštanje, topla klupa, masažni tuševi, prostor za osveženje toplim i hladnim napicima, fitness dvorana s multifunkcionalnim spravama za fitness i bodybuilding, beauty & masažni centar – salon za masažu, kozmetika, manikir, pedikir i prodavnica gde gosti mogu kupiti prirodnu kozmetiku. Za najmladje hotel je obezbedio animaciju i decju igraonicu. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu kao i parking prostor.

Smeštaj

Smeštajne jedinice imaju sofu na razvlacenje ili fotelju, klimatizaciju, LCD SAT TV, sef, telefon, Wi-Fi, mini bar, kupatilo s tušem/kadom i fenom za kosu. Sve sobe imaju balkon velicine od 4,5 m2 do 11,20 m2.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Plaža

Hotel je udaljen oko 50 m od peščane/stenovite plaže.

Galerija

CENOVNIK

Hotel Valamar Padova Hotel 4*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 


U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj na bazi odredjene usluge. Servis – švedski sto – samoposluženje.
Korišćenje otvorenog bazena
Wi Fi internet

DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1.35 eur osoba/ dan- plaća se na licu mesta, deca od 0-11 godina ne plaćaju, deca od 12-17 godina placaju 0.7 eur-plaća se na recepciji
Odbitak za nocenje/doručak 5 eur po osobi/dnevno
Kraći boravak od minimalnog – cena se uvećava 20% po osobi/danu
Dečiji krevetac – 5 eur za decu do 2 godine
Jednokrevetna soba u superior TROKREVETNIM sobama – 50% po osobi dnevno

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Dete od 0-11 godina u sobama -popust 100% u pratnji dve odrasle osobe
Deca od 12 i vise godina kao i odrasli na pomoćnom ležaju imaju 30% popusta u pratnji dve odrasle osobe


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE