fbpx

MARCO POLO 4*, KORČULA, LETOVANJE

HOTEL MARCO POLO 4* KORČULA, HRVASTKA OSTRVA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Korčula ili Crna Korčula, kako su je zbog guste šume originalno nazvali prvi doseljenici, ostrvo je mora, sunca, kamena i vina. Tradicionalno se stanovništvo Korčule bavilo brodogradnjom i rezanjem kamena, koji jos i danas postoje. Uz to, Korčulani neguju i vinogradarstvo, tako da danas Korčula ima neke od najkvalitenijih vina poput Pošipa ili Grka. Na ostrvu je nekoliko malih mesta, Korčula, Vela Luka, Žrnovo, Pupnat, Čara i Račišće, od kojih svako ima neku svoju priču, neki svoj šarm. Specifičan položaj ostrva s puno sunca i mora, bogata tradicija i kulturno nasleđe pogodovali su turističkom razvoju. Brojne pitome uvale, toplo more i sunce, zdrava mediteranska kuhinja, te gostoprimstvo domaćina učinili su da Korčula postane turistički interesantna destinacija.

Lokacija

Ako tražite zadivljujucu lokaciju nadomak grada a ne možete zamisliti odmor bez blagodeti wellness centra, posetite hotel Marko Polo. Nazvan po jednom od najslavnijih moreplovaca poreklom s Korcule, ovaj je hotel idealno utocište svetskih putnika.

Smešten na uzvisici iznad mora i prirodnih plaža pruža jedinstven pogled na renesansni grad Korculu udaljen 10 minuta šetnje od hotela.

Hotel Marko Polo sastoji se od tri etaže koje dva lifta povezuju s recepcijom, restoranom, kafanom, apetitiv barom, suvenirnicom i TV- salonom.

Hotelski sadržaji

Recepcija, klimatizovani restoran, aperitiv bar, a la carte restoran, suvenirnica, salon lepote, wellness 8 finska i turska sauna…), fitness, unutrašnji bazen, sala za sastanke, otvoreni bazen. Za decu je predvidena posebna animacija.
Za rekreaciju na vodi gosti mogu iznajmiti sandolinu ili pedalinu, dok se ljubiteljima morskih sportova nude daske za jedrenje i motorni camci. Tenisko i jedrilicarsko umece gosti mogu provjeriti u obližnjoj školi u sklopu Hotela Liburna.

Smeštaj

Standard sobe imaju telefon, mini bar, SAT TV, tuš ili kadu, WC, fen , sef, klimu i s pogledom su na vrt ili more. Velicina 14 m2.

Sobe superior imaju telefon, mini bar, SAT TV, tuš ili kadu, WC, fen , sef, klimu i s pogledom su na vrt ili more, mogu imati dodatni krevet. Velicina soba je 17-20m2.

Junior suite (porodicne sobe) imaju telefon, mini bar, SAT TV, tuš ili kadu, WC, fen , sef, klimu i s pogledom su na vrt ili more, balkon ili lodu i jedan ili dva pomocna kreveta. Velicina sobe 25-30m2.

Usluga

Polupansion, dorucak i vecera, švedski sto.

Plaža

Nalazi se 100 m od hotela. Delom je šljunkovita, a delom betonska. Ležaljke i suncobrani se dodatno placaju.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE