fbpx

JADRAN 3*, NJIVICE, KRK, LETOVANJE

HOTEL JADRAN 3* NJIVICE, KRK

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Ostrvo Krk – Najveće ostrvo u Hrvatskoj, smešteno u Kvarnerskom zalivu, koje je od 1980. godine Krčkim mostom povezano s kopnom. Danas Krk nudi sliku turističke raznovrsnosti. Priroda s tipičnim mediteranskim krajolikom, uske uličice koje vode do nekog od mnogih spomenika culture i slikovite šljunkovite plaže daju Krku izgled koji baštini vekovima.

Lokacija

Hotel se nalazi na ostrvu Krk, na severnom delu Jadrana. Smešten je na samoj obali mora i udaljen je oko 200 m od samog centra malog ribarskog mesta Njivice.

Hotelski sadržaji

Recepcija hotela otvorena je 24h dnevno, u sklopu recepcije nalazi se i INFO DESK gde možete rezervisati izlete, kupiti ulaznice za kulturna i sportska događanja na području Kvarnera, iznajmiti automobil, skuter ili bicikl.
Gostima je na raspolaganju sef za čuvanje stvari u prostoru recepcije. Čitav prostor hotela je klimatizovan i u čitavom hotelu je dostupan bežičan pristup internetu.Svim gostima našeg hotela osiguran je besplatan parking na hotelskome parkiralištu.
U sklopu hotela Jadran nalaze se 2 restorana i dve terase sa pogledom na more, aperitiv bar, picerija, TV salon, frizerski salon, ordinacija opšte medicine.

Smeštaj

U hotelu Vas očekuju moderno uređene, klimatizovane sobe. Svaka soba ima satelitsku TV, telefon, mini bar i moderno opremljeno kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu. U sobama hotela nije dozvoljeno pušenje. Čitav prostor hotela pokriven je bežičnim internet signalom, a pristup je besplatan svim gostima hotela.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Plaža

Hotel je udaljen oko 50 m od šljunkovite/stenovite plaže.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE