fbpx

DRAŽICA 3*, KRK, LETOVANJE

HOTEL DRAŽICA 3* KRK

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Ostrvo Krk – Najveće ostrvo u Hrvatskoj, smešteno u Kvarnerskom zalivu, koje je od 1980. godine Krčkim mostom povezano s kopnom. Danas Krk nudi sliku turističke raznovrsnosti. Priroda s tipičnim mediteranskim krajolikom, uske uličice koje vode do nekog od mnogih spomenika culture i slikovite šljunkovite plaže daju Krku izgled koji baštini vekovima.

Lokacija

Hotel je smešten uz plažu, 800 metara od centra Krka.

Hotelski sadržaji

Hotel Resort Dražica raspolaže s 236 smještajnih jedinica rasporedenih u tri smještajna objekta, a to su hotel Dražica te dvije depandanse Villa Lovorka i Depandansa Tamaris. Hotel Dražica je centralni objekt unutar naselja s ukupno 137 smještajnih jedinica na 6 katova te ostalim sadržajima: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), 2 dizala, pansionski restoran, a la carte restoran s terasom, TV sala-atrij, caff e bar, salon za masažu (uz doplatu), fitnes studio (besplatan samo za goste hotela Dražica), besplatan wifi internet u predvorju hotela Dražica, internet korner (besplatno), suvenirnica/ kiosk. Unutar naselja nalazi se spošljasnji bazen bazen i bar uz bazen, ležaljke i suncobrani uz bazen uz doplatu.

Smeštaj

Sobe su klimatizovane, imaju tuš ili kadu/ wc, SAT TV, fen za kosu, telefon, wifi (besplatno). Standardne sobe nemaju balkon i imaju mogucnost pomocnog kreveta (samo za djecu do 12 godina). U sobama s balkonom i pogledom na park takoder je moguc pomocni krevet samo za djecu do 12 godina, dok sobe s pogledom na more nemaju mogucnost pomocnog kreveta. Neke sobe imaju mogucnost uz bracni krevet i krevetica na kat za djecu do 8 godina.

SPORT I ZABAVA: fi tness (besplatno za goste hotela), cjelodnevna animacija za djecu i odrasle u visokoj sezoni (lipanj-rujan); uz doplatu unutar naselja: tenis, mini golf, odbojka na pijesku, stolni tenis, biljar, badminton,
najam bicikla.

ZA NAJMLAĐE: unutar naselja je manji vanjski djecji bazen pokraj kojeg se nalazi tobogan (besplatno), mini klub (srpanj i kolovoz).

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Plaža

Udaljena od hotela oko 30 m, stjenovite plaže s uredenim ulazima u more i platoima za suncanje, šljuncane plaže; oko 100 m od hotela udaljena je plaža s pjeskovi im dnom i poplocenom terasom za suncanje; bistro na plaži.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE