fbpx

HOTEL BELLEVUE 5*, MALI LOŠINJ, LETOVANJE

HOTEL BELLEVUE 5* MALI LOŠINJ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Mali Lošinj je najveće naselje na ostrvu Losinj, smešten u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovog ostrva. Nekada gradić pomorskih kapetana, danas je poznato turističko mesto.

Lokacija

Nalazi se u borovoj šumi u uvali Čikat/Mali Lošinj, 50 m od mora i 1,5 km od centra grada.

Hotelski sadržaji

U potpunosti obnovljen hotel u 2014. godini, sada u novom, sofisticiranom ambijentu u kojem se prepliću detalji burne lošinjske prošlosti, istorijskog stila La Belle Epoque i jedinstvene prirode, predstavlja pravu oazu hedonizma za sve ljubitelje zdravog odmora. Izdvajamo neke od sadržaja: 206 soba, recepcija, restorani, lounge bar, bar uz bazen, Spa klinika, kongresni centar Mundus, prodavnica sa suvenirima i štampom, doktorska ordinacija, Wi-Fi, parking, unutrašnji i bazen na otvorenom s morskom vodom.

Wellness & Beauty Area – Spa Clinic nudi birane kozmetičke, holističke i medicinske tretmane koji neguju i osvežavaju lepotu i zdravlje (posebno osmišljeni tretmani pomlađivanja tela; nutricionizam i prirodne metode), Beauty zona (tretmani za negu lica, kose i vlasišta, manikir, nega tela, detox programi, specijalni tretmani za regeneraciju, tonifikaciju, hidratizaciju kože tela, smanjenje struka i slično), svet masaža (terapeutske i relax masaže, aromaterapija, tematske masaže), Spa zona (finska, bio i turska sauna, whirlpool, spa suites, relax zona), Spa vrt – (prostor za tretmane nege tela i masaže, finska klasična sauna, whirlpool, relax zona), Fit zona (fitness centar s kardio opremom, studio za yogu i pilates).BESPLATNO

Wi-Fi, korišćenje unutrašnjegi i bazena na otvorenom, tokom boravaka korišćenje kućnog ogrtača i papuča u sobi, ležaljke, suncobrani i peškir na bazenu i na plaži, coffe/tea set u sobi.

Smeštaj

Sve sobe potpunosti su renovirane, klimatizovane i imaju tuš/ WC, telefon, SAT TV, fen za kosu, mini bar, sef, Wi-Fi (besplatno). Hotel ima nekoliko tipova soba – Superior, De Luxe i Suite (s jacuzzijem na terasi osim Junior Suite).

BESPLATNO

Wi-Fi, korišćenje unutrašnjegi i bazena na otvorenom, tokom boravaka korišćenje kućnog ogrtača i papuča u sobi, ležaljke, suncobrani i peškir na bazenu i na plaži, coffe/tea set u sobi.

Usluga

Noćenje s doručkom ( švedski sto) uz mogućnost doplate za polupansion (menu večera) u hotelskom restoranu Bava.

Plaža

Nalazi se uz hotel – plato s ležaljkama i suncobranima.

Galerija

CENOVNIK

Hotel Bellevue 5*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 


DOPLATE

Boravišna taksa 1.33 eur po osobi nevno
Deca do 12 godina ne plaćaju, a deca od 12 do 18 godina plaćaju 0.66
Pijava jednokratno 3.30 eur po osobi
Parking 18 eur dnevno

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE

Dete do 12 godina na pomoćnom ležaju -gratis
Dete od 12 godina ili starije -doplata 40% od cene sobe
Pomoćni ležaj je moguć samo u Deluxe i Premium sobama


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE