fbpx

HOTEL AURORA 4*, MALI LOŠINJ, LETOVANJE

HOTEL AURORA 4* MALI LOŠINJ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Mali Lošinj je najveće naselje na ostrvu Losinj, smešten u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovog ostrva. Nekada gradić pomorskih kapetana, danas je poznato turističko mesto.

Lokacija

Idealan je izbor za porodicni i wellness odmor. Nalazi se u Suncanoj uvali okružen borovom šumom, 50 m od plaže, 2 km od grada Maloga Lošinja.

Hotelski sadržaji

Restorani, aperitiv bar, unutrašnji bazen s ležaljkama, decji bazen, jacuzzi, bazen n otvorenom s ležaljkama i suncobranima (besplatno, u zavisnosti od raspoloživosti), fitness centar. Wellness& Spa centar raspolaže bogatim sadržajima – saune, relax soba, beauty zona (raznovrsni tretmani za negu lica i tela).

SPORT I ZABAVA: animacijski program aktivnosti, spa gym vežbe razgibavanja u bazenu i jutarnje šetnje, vecernji animacijski programi za decu i odrasle.

UZ DOPLATU: teniski tereni, kuglana, mini-golf, odbojka na pesku, sportovi na vodi, najam bicikala. Nordic walking besplatno. Za najmlade u Familly Hotelu Vespera: Mini klub (5-12 godina), Teen klub (12-16 god) –profesionalno vodeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska.

BESPLATNO: korišcenje interneta, korišcenje saune i relax zone (prema raspoloživosti), kucni ogrtac i papuce u sobi. Besplatno korištenje fitnessa, suncobrani i ležaljke uz bazen, peškir za plažu po osobi i boravku i torba za plažu.

Smeštaj

Komforno uredene, klimatizovane soba imaju tuš/WC, SAT TV, minibar, sef, fen za kosu, bežicni internet, balkon. Sobe Premium imaju mogucnost dodatnog kreveta dimenzija 100×185 cm. Standard + sobe imaju mogucnost dodatnog kreveta za dete do 7 godina.

Usluga

Polupansion; švedski sto dorucak i vecera. Mogućnost doplate za pun pansion.

Plaža

Ispod hotela (pristup stepenicama), šljunkovita, delom stenovita i betonirana, ležaljke i suncobrani besplatno (u zavisnosti od raspooživosti); nudisticka plaža 300 m dalje.

Galerija

CENOVNIK

Hotel Aurora 4*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

DOPLATE

Boravišna taksa 1.33 eur po osobi nevno
Deca do 12 godina ne plaćaju, a deca od 12 do 18 godina plaćaju 0.66
Pijava jednokratno 3.30 eur po osobi
Doplata za krevetac- 8 eur po danu
Parking 18 eur dnevno
Polupansion 16 eur po osobi/dan, deca do 3godine ne plaćaju, deca od 3-5 -50% po detetu, deca od 5-12 -25% popusta po detetu

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE

Dete do 12 godina na pomoćnom ležaju -gratis SA DVE ODRASLE OSOBE U Premium sobi
Dvoje dece do 11.99 godina gratis na pomoćnom ležaju sa dve odrasle osobe u u sobi suite
Dete do 4.99 godina je gratis na pomoćnom ležaju sa dve odasle osobe u standard plus


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE