fbpx

HOTEL HVAR 3*, JELSA, HVAR, LETOVANJE

HOTEL HVAR 3* JELSA, HVAR, HRVATSKA OSTRVA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Hvar, jedan od najsunčanijih ostrva na Mediteranu, poslednjih godina je postao i svetska ostrvska top destinacija. Smešten u centralnoj Dalmaciji, između ostrva Brača i ostrva Korčule, Hvar je spoj lavande, koja se tradicionalno uzgaja, plavetnila Jadranskog mora, koje ga okružuje i obilja sunca, koje ga obasipa, što ga čini atraktivnom turističkom destinacijom u centralnoj Dalmaciji tokom cele godine. Grad Hvar i drugi gradovi i naselja na ostrvu imaju brojne spomenike arhitekture i likovne umetnosti koji svedoče o bogatim umetničkim tradicijama ostrva, privrednom prosperitetu njegovih stanovnika i vezama koje je održavao s umetničkim i kulturnim žarištima prošlih vekova.

Lokacija

Hotel Hvar smešten je na oko 500 m od centra, u slikovitom gradiću Jelsa, koji se nalazi na jednom od najlepših ostrva na svetu, Hvaru.

Hotelski sadržaji

Pool bar, Beauty & Spa, Stoni tenis,Mini golf, Fitness soba, 1 otvoreni bazen sa morskom vodom, suncobranima i ležaljkama
1 unutrašnji bazen sa morskom vodom ( zatvoren 15.06.-15.09.), Teniski teren (4), Menjačnica, Besplatan parking, Rent a Bike/scooter/Car

Smeštaj

Satelitska TV, balkon ili terasa, ventilator, kupatilo sa tušem i toaletom. Deo soba sa pogledom na more ima klimu.

Usluga

All inclusive (švedski sto).

Plaža

Betonska/stenovita/peščana 100 m od hotela.

Galerija

CENOVNIK

Hotel Hvar 3*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj na bazi odredjene usluge. Servis – švedski sto – samoposluženje.
Korišćenje otvorenog bazena
Wi Fi internet

DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1.35 eur osoba/ dan- plaća se na licu mesta, deca od 0-11 godina ne plaćaju, deca od 12-17 godina placaju 0.7 eur-plaća se na recepciji
Kraći boravak od minimalnog – cena se uvećava 20% po osobi/danu
Odbitak za polupansion iznosi 6 eur po osobi/danu
Odbitak za noćenje/doručak iznosi 9 eur po osobi/danu
Parking – 1 eur dnevno
Dečiji krevetac – 3 eur
Mali kućni ljubimci 8 eur/dan

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Deca do 11 godina na osnovnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe imaju 20 % popusta
Deca do 11 godina na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi sa dve odrasle osobe – 100% popusta
Deca od 12 i vise godina kao i odrasli na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi imaju 10% popusta


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE