fbpx

MORE 5*, DUBROVNIK, LETOVANJE

HOTEL MORE 5* DUBROVNIK, DUBROVAČKA REGIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Dubrovnik, na samom jugu Hrvatske i Dalmacije, grad je jedinstvene, svetski poznate spomeničke baštine i lepote, te jedan od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. „Bijeli grad“ je u kamenu opasan gotovo 2 km dugačkim dubrovačkim zidinama, kulama, tornjevima, podeljen Stradunom, a štiti ga Sv.Vlaho, glavni zaštitnik Dubrovnika. Kao turistički centar, Dubrovnik je grad prelepih šljunkovitih plaža, ali i divljih južno-dalmatinskih grebena i grad koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Lokacija

Hotel More je ekskluzivan boutique hotel s pet zvezdica, smešten u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija na području grada Dubrovnika. Smirujući pogled na zelene borove, mediteranska vegetacija prepuna boja i mirisa, blistavo plavo more, kamenita brda – večni kameni čuvari, te nezaboravni zalasci sunca, zadivit će svakog putnika i gosta.

Hotelski sadržaji

Kupalište se nalazi odmah ispod hotela. Ono je idealno mesto na kojem možete uživati u moru, suncu i prekrasnom pogledu na stoletne borove i čemprese, kristalno čisto more, klisure i Elafitska ostrva. Pećina Bar More nalazi se u produžetku jedinstvene atrakcije – prirodne pećine ispod hotela i nudi mešavinu omiljenih zakuski, voćnih sokova i koktela. Otvoreni bazen se nalazi na petom spratu i ima otvoreni jacuzzi, gde gosti kao i na plaži mogu besplatno koristiti ležaljke, suncobrane i peškire. U sklopu hotela nalazi se a la carte restoran More s predivnom terasom, najmodernija kuhinja sa staklenim displejem odvaja kuhinju od restorana i pruža poseban gastronomski doživljaj. Restoran More nudi veliki izbor domaćih i internacionalnih jela s kvalitetnom ponudom domaćih i stranih vina. Wellness & Beauty centar More u ugodnom ambijentu nudi saunu, parno kupatilo, Katharsys program, hidromasažnu kadu, masažu i fitness. Opustite se u ekskluzivnoj Katharsys termalnoj kabini, jedinstvenoj po svom konceptu koji nudi atmosferu klasičnog parnnog i rimskog kupatila, s aroma i kromo terapijom, hidromasažnom kadom.

Smeštaj

Hotel More nudi 36 luksuznih soba i 4 apartmana opremljena najsavremenijom tehnologijom koja će, zajedno s vrsnim osobljem, Vaš boravak učiniti nezaboravnim iskustvom. Dvokrevetne sobe u svom sadržaju imaju kupatilo s masažnom kadom, uvećavajuće ogledalo za šminkanje i fen za kosu, ogrtače i papuče, klima uređaj, telefon s direktnom linijom, besplatan brzi pristup internetu, flat-screen LCD televizor s besplatnim pay TV-om, satelitskom televizijom i radiom, sef u sobi, mini bar, terasu sa pogledom na more ili vrt.

Usluga

Noćenje/doručak, polupansion – švedski sto.

Plaža

Hotel je udaljen oko 10 m od stenovite/betonske plaže.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE