fbpx

GRAND HOTEL PARK 4*, DUBROVNIK, LETOVANJE

HOTEL GRAND HOTEL PARK 4* DUBROVNIK, DUBROVAČKA REGIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Dubrovnik, na samom jugu Hrvatske i Dalmacije, grad je jedinstvene, svetski poznate spomeničke baštine i lepote, te jedan od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. „Bijeli grad“ je u kamenu opasan gotovo 2 km dugačkim dubrovačkim zidinama, kulama, tornjevima, podeljen Stradunom, a štiti ga Sv.Vlaho, glavni zaštitnik Dubrovnika. Kao turistički centar, Dubrovnik je grad prelepih šljunkovitih plaža, ali i divljih južno-dalmatinskih grebena i grad koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Lokacija

U prekrasnom gradu Dubrovniku, biseru Jadrana, smestio se Grand hotel Park. Grand hotel Park nalazi se u centru Dubračkog poluostrva Lapad, nekoliko metara udaljen od prekrasnih šljunkovitih plaža uvale Lapad.

Hotelski sadržaji

Hotel nudi raznovrsne usluge i sadržaje, uključujući nekoliko restorana u kojima možete doživeti pravo gastronomsko iskustvo, probati specijalitete lokalne mediteranske kuhinje ali i internacionalna jela. Pored toga gostima su na raspolaganju barovi unutar i van hotela, recepcija (24 h), rent a car, besplatan parking, menjačnica, internet Corner, bežični internet, unutrašnji i spoljni bazen gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela Grand hotela Park poseduje moderni wellness centar koji će Vam pružiti nezaboravno wellness iskustvo pomoću bogate ponude masaža; Grand Aroma masaža, Holistička Antistres masaža, Medicinska masaža, Deep tissue masaža, Luksuzni spa wellness ritual, najbolja ponuda sauna trenutno u Dubrovniku; Rimska, Turska (parno kupatilo) i Finska sauna, tuševi doživljaja, relax soba, fitness & cardio gym dvorana, bazen s toplom morskom vodom & whirpool.

Smeštaj

Sobe hotela u svom sadržaju imaju kupatilo sa tuš/kadom, fen za kosu, klimu, LCD-TV, mini bar, sef, telefon, internet, SAT-TV, terasu / balkon sa pogledom na park ili more.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Plaža

Hotel je udaljen oko 100 m od šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćaju.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE