fbpx

ANGSANA RESORT & SPA 5*, IHURU, MALDIVI

ANGSANA RESORT & SPA IHURU, MALDIVI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Angsana Ihuru smešteno je na Severnom atolu Male, na 20 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male. Okruženo jednim od najbolje očuvanih koralnih grebena na Maldivima, luksuzno odmaralište Angsana Ihuru u ponudi ima vile sa sopstvenim drvenim terasama, smeštene kraj plaže na ostrvu Ihuru.

Hotelski sadržaji

Ponuda odmarališta obuhvata ronilačke izlete sa vodičem, časove maldivskog kuvanja i ronilački PADI centar sa 5 zvezdica. Odmaralište organizuje putovanja sa ostrva na ostrvo i izlete sa istraživanjem ostrva. Možete se opustiti uz masaže i aromaterapije u nagrađivanom spa centru Angsana ili šetati duž bele peščane plaže. Uživajte u maldivskim specijalitetima šefa kuhinje na sopstvenom peščanom sprudu ili u prijatnoj zabavi sa roštiljem u svojoj vili. Probajte izvrsna azijska, mediteranska i lokalna jela u restoranu Riveli, iz kojeg se pruža predivan pogled na Indijski okean. Osvežavajući kokteli služe se u baru Velaavani, kraj okeana.

Smeštaj

Vile sa slamnatim krovom u ovom ekološkom odmaralištu sadrže sopstvene vrtove sa prostorima za sedenje i ručavanje. Nude spektakularan pogled na okean i pojedine vile uključuju otvoreni hidromasažni bazen. Od ostalih sadržaja tu su Tv, CD plejer sa IPOD priključkom, set za kafu/čaj, mini bar, klima, bade mantil i papuče, sef…

Usluga

Noćenje sa doručkom i limited all inclusive.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

No Entries Found