fbpx

ROYAL ISLAND RESORT AND SPA MALDIVES 5*, MALDIVI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

ROYAL ISLAND RESORT AND SPA MALDIVES MALDIVI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Doživite autentično gostoprimstvo Maldiva na ovom egzotičnom rajskom ostrvu Horubad Hoo koje se nalazi u kristalno čistoj laguni ispunjenoj koralima. Plaže i kristalno čista more su samo nekoliko koraka od privatnih terasa vila na plaži .Bujna vegetacija se prostore do same plaže. Male je udaljen oko 110 km.

Hotelski sadržaji

U okviru hotelskog kompleksa nalazi se nekoliko restorana u kojima možete uživati u specijalitetima maldivske kuhinje, internacionalne kuhinje i mnogim drugim. Pored nekoliko restorana tu su i barovi u kojima možete popiti piće pre večere ili jednostavno uživati na mesečini u prirodnom ambijentu. Gostima su na raspolaganju različiti sportski sadržaji u okviru kvalitetnih sportskih i rekreativnih objekata, od tenisa i badmintona do surfovanja, skijanja na vodi i parasailinga. Ronilački centar na ostrvu nudi brojne mogućnosti kako za iskusne ronioce tako i za početnike da istraže dubine okeana. Nakon celodnevnih aktivnosti se možete opustiti u Araamu Spa centru.

Smeštaj

Svaka vila u svom sadržaju poseduje: klima uređaj, satelitsku/kablovsku TV ,Wi–Fi (uz doplatu), radni sto, fen za kosu sef, tuš /kadu, mini bar, telefon, set za kafu/čaj.

Usluga

All inclusive usluga obuhvata: doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, popodnevni čaj ili kafa sa sendvičima ili kolačima na terasi pored bazena. Piće se služi u čašama i to sokovi, domaće vino, pića posebnih ukusa, pivo, određeni kokteli, voćni sokovi, kafa /čaj, mini bar u sobama (2 koka kole i 2 soka). Takođe je uključeno jedno noćno pecanje u toku boravka.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

No Entries Found